KASTOB Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Valisine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

KASTOB Yönetim Kurulu Üyeleri, İstanbul Valisine Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

İstanbul Valiliği görevine atanan sayın Valimiz için KASTOB (Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu) yönetim kurulu üyeleri olarak bir tebrik ziyareti gerçekleştirdik. Bu anlamlı buluşmada, bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz projelerimizi ve özellikle sivil savunma komisyonu çalışmalarını paylaştık.

Valimiz, sivil savunma konusundaki hızlı aksiyon alışınızı öğrendiğinde oldukça memnuniyetini ifade etti. Ayrıca gelecekteki projelerimizden örnek olarak Hatay Samandağ’da hayata geçirdiğimiz 176 prefabrik yapıdan bahsettik. Vali Gül, bu ve gelecekteki projelerimizde de KASTOB’a desteklerini esirgemeyeceğini belirtti.

Sayın Vali, STK’larla işbirliği içinde olduklarını ve KASTOB’un her zaman yanında olduklarını ifade etti. Ziyaret kapsamında kendisine KASTOB plaketi ve çiçek takdim ettik. Ayrıca hatıra fotoğrafı çekerek günü anlam dolu bir şekilde tamamladık.

Ziyaretin ardından Sultanahmet Meydanı’na giderek meşhur İstanbul köftesinden tatmadan geri dönmemek olmazdı. keyifli bir anı biriktirdik.

KASTOB olarak, İstanbul Valimize yeni görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun ziyaretimiz, işbirliğimizin daha da güçlenerek devam edeceği bir sürecin habercisi niteliğindeydi.

Bunları da sevebilirsiniz