Kavak Parlayan Yıldız Olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir,” Kavak önümüzdeki birkaç yıl içinde Samsun’un her açıdan en cazip ilçesi olacak “ dedi.

AK Parti Belediyeciliği ile Kavak’ın son yıllarda çok ciddi yatırımlara kavuşarak adeta çehresinin değiştiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “ Bundan sonra da yapacağımız çalışmalarla Kavak Samsun’un parlayan yıldızı olacak “ diye konuştu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nun beraberinde ilçe Kaymakamı Recep Koşal, AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı, MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Büyük ve Belediye Meclis Üyeleri ile yaptığı hayırlı olsun ziyaretinde ilçenin son beş yılda ulaştığı noktayı ele alan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “  AK Parti Belediyecilik anlayışı ile Başkanımız Sarıcaoğlu ile tanışan Kavak, hayat bulan yatırımlar ile kısa sürede çok büyük bir mesafe aldı. Kavak’ın yaşadığı bu gelişim hareketi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi olarak bizlerinde büyük desteği ile daha da hızlanarak devam edecektir” dedi.

İlçede yapılması gerekenler ve noksanlıkları tespit ederek bir yol haritasını belirlediklerini anlatan Demir,” Kavak’ın sorunlarını, önceliklerini ve yapılması gerekenleri biliyoruz. Şimdi Ramazan bayramı sonrasında ilçe belediyemiz ile yapacağımız bir planlama dahilinde tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza başlayacak ve Kavak ilçemizi hak ettiği yere gelmesi yolunda canla başla hep birlikte çalışacağız “ diye konuştu.

HAK’IN YOLUNDA HALKIN YANINDAYIZ.

Ziyarette Konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’da kendisine ikinci kez verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için tüm ekibi ile canla başla çalışacağını söyledi. Gönül Belediyeciliği ile her zaman halkın içinde ve yanında olacaklarını kaydeden Başkan Sarıcaoğlu, şöyle konuştu:

“Cumhurbaşkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere gösterdiği yoldan sapmadan, kimseye tepeden bakmadan ve asla kibirlenmeden bu kutsal mücadelede halkımızın yanında ve içinde olarak onların huzur ve refahı için çalışacağız. Çıraklık artık geride kaldı. Şimdi ustalık dönemimiz.  Bu dönemimizde gerek Bakanlığı ve gerekse Milletvekilliği zamanlarında da her zaman bizlerin yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir’in destekleri ile de ilçemizi çok daha güzel ve büyük hizmetlerle buluşturarak gerçek bir değişimi yaşatacağımızdan kuşkumuz yok. Bizler doğrudan sapmadan her zaman halkın yanında Hak’ın yolunda olmaya devam edeceğiz” 

Bunları da sevebilirsiniz