KAVAK’TA TOPLU SÖZLEŞME SEVİNCİ

Kavak Belediyesi ile Belediye İş Sendikası arasında istidam edilen 98 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Atılan imzalar ile toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye çalışanlarına sosyal haklar ve yıllık ikramiyede ki artış ile birlikte yüzde 20 zam yapıldı. Belediye İş Sendikası ile Kavak Belediyesin arasında yaklaşık 3 aydır devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri atılan imzalar ile son buldu.

1 yıl geçerli olacak olan toplu iş sözleşme ile işçiler maaşlarına yüzde 20 oranında zam aldı. Toplu İş Sözleşmesi imza töreninde konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu” Çalışanlarımızın refah seviyelerini artırmak için Sendikamız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda işçilerimizin ücretlerinde enflasyon üzerinde bir artış sağladık. Çalışanlarımız güle güle harcasınlar.” dedi.

İmza töreninde Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’na işçi haklarına verdiği önem ve destek için teşekkür eden Sendika Başkanı İlyas Yiğit’te “Yaklaşık 3 aydır devam eden Kavak Belediyesi İmar İnşaat Şirketi üyelerimizi ilgilendiren Toplu İş görüşmelerimiz anlaşma ile sonuçlandı. Bu süreç içinde çalışanına verdiği değeri ortaya koyan ve çalışanını enflasyona ezdirmemek için mücadelede eden Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bu toplu sözleşmemiz çalışanlarımıza ve belediyemize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.Resim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz