KAYHAF 100.YIL ETKİNLİKLERİNDE

Karadeniz Av Yaban Hayatı  Avcılık Federasyonu olarak  Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve silah arkadaşlarının bundan 100 yıl önce Samsun a çıkışı ile başlatmış olduğu milli mücadele ile ülkemiz ayağa kaldırılmıştır. Bu haklı mücadele sonrası, ülkemizi uluslararası platformda en özel yerde konuşlandırdığı gibi Türk halkı müreffeh seviyeye ulaşmıştır.

 Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşlarının milli mücadeleyi başlattıktan sonra,  kendi küllerimizden doğmuş halkız. Bunu hiç unutmadık.  Ülkemizin birliği beraberliği adına Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarının Samsun ilimize çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu olarak 50 derneğimiz ile bu özel günde yerimizi alarak ,Türk avcısının vatanına milletine bağlılığından asla kopmayacağını bilinmesini istedik. Çünkü biz Nene Hatunun, Halide Onbaşının, Nezahat Onbaşının, Şerife bacının, Kara Fatma’nın torunlarıyız. Avcılar bu ülkenin beka sorununda milli mücadelesinde hiç gözünü kırpmadan mücadele edecek tek sivil toplum kuruluşu tek sivil milis gücüdür.

Karadeniz Av Yaban Hayatı Avcılık Federasyonu olarak daima ülkemizin birliği ve beraberliği adına verilecek her mücadelede devletimizin ve milletimizin yanında olmaya hazırız. Atalarımızın bizlere emanet ettiği bu vatan topraklarında ezan dinmeyecek, bayrak inmeyecek ve Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Bunları da sevebilirsiniz