KAYMAKAM DR. POLAT KARA’DAN BAŞKAN MUSTAFA CANDAL’A ZİYARET

Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, “İlçemizi her alanda çok daha iyi noktalara ulaştıracak, güzel yarınlara el birliği ile taşıyacağız.” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde Tekkeköy Belediye Başkanı seçilen Başkan Mustafa Candal, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ziyaretçilerini makamında ağırlıyor.Bu kapsamda Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Zeki Bülbül Başkan Candal’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlığı için Candal’ı tebrik eden Kaymakam Kara, Candal’a Tekkeköy’e yapacağı hizmetler için başarılar diledi.

TEKKEKÖY KAYMAKAMI DR.POLAT KARA ‘YA TEŞEKKÜR ETTİ
Karşılıklı iyi dileklerin yer aldığı ve Tekkeköy için birlikte yapılabilecek çalışmaların görüşüldüğü ziyarette Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal Tekkeköy Kaymakamı Dr. Polat Kara ’ya nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini iletti.

‘GÜZEL YARINLARA EL BİRLİĞİ İLE TEKKEKÖY’ÜMÜZÜ TAŞIYACAĞIZ’
Tekkeköy’ü ileri taşımak adına işbirliği içinde çalışmanın önemini vurgulayan Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, “İlçemizi her alanda çok daha iyi noktalara ulaştıracak, güzel yarınlara el birliği ile Tekkeköy’ümüzü taşıyacağız. Bu noktada diyalog ve istişare zemininde en doğru işleri hayata geçirmek üzere hazırız ve kararlıyız. Rabbim bu güzel ilçeye daha güzel hizmetlere imza atma yolunda bizlere güç, kuvvet versin.” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir