KAYMAKAM KEKLİK’TEN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A VEDA ZİYARETİ

BAŞKAN DEMİRTAŞ YENİ GÖREV YERİNDE EN GÜZEL HİZMETLERE ESERLERE İMZA ATAĞINA İNANCIMIZ TAM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanan 2023 yılı kaymakamlar kararnamesi ile Aydın ili, Kuşadası Kaymakamı olarak görev yeri değişen İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a veda ziyaretinde bulundu.

Yaklaşık 5 yıl boyunca İlkadım ilçesinde görev yaptıktan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Aydın Kuşadası Kaymakamı olarak görevlendirilen Kaymakam İbrahim Kekelik, İlkadım Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve belediye personeliyle vedalaştı.

“İlçemize güzel hizmetlere imza attık”

Başkanlık makamında gerçekleşen veda ziyaretinde Başkan Demirtaş,” 4 yıl boyunca birlikte İlkadım ilçemize hizmet ettiğimiz, kendisinden istifade ettiğimiz, bütün projelerimizde yanımızda olan desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, kaymakamımız İbrahim Keklik, bir veda ziyareti sebebiyle belediyemizi şereflendirdiler. Yeni görevlendirmeyle ilçemizden ayrılacak olması bizlerde bir hüzne sebep olsa da inanıyorum ki ilerleyen zamanlarda yine bir araya geleceğiz. Ben bugüne kadar ki ilçemize yaptığı hizmetler için katkılar için tüm hemşehrilerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Rabbim yolunu bahtını açık etsin. İnanıyorum ki bundan sonra Kuşadası’nda en güzel hizmetlere, eserlere imza atacak. Biz kendisini çok sevdik. Ziyaretleri için, hizmetleri için tekrar teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Halkımızda bir karşılığımız olduğuna inanıyorum”

Başkan Demirtaş’la çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdiğini kaydeden İlkadım İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik,” İnsanlarımıza hizmet etmek için, bir aile sıcaklığında tüm kurum ve kuruluşlarımızla gayret ettik. İnanıyorum ki halkta da bunun bir karşılığı oldu. Biz insanları sevdik onlarda da bunun karşılığı olduğunu görüyoruz. Emekleri, katkıları, hizmetlerimize uyumlu gayretleri için değerli Başkanımızın şahsında tüm başkan yardımcılarımıza ve belediye personelimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz