KPSS ADAYLARINDAN BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

Bafra Belediyesinin,  Yargı Akademi iş birliğiyle Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) adaylarına verdiği ücretsiz genel tekrar program eğitimleri devam ediyor. BafraBelediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde verilen eğitimlerde adaylar bilgilerini tazeleme fırsatı buluyor.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç eğitimlerin devam ettiği genel tekrar programında adaylarla buluştu.

Bafra Belediyesi olarak tüm gençlerin yanında olduklarını vurgulayan adaylara yönelik olarak Başkan KılıçSınava yüksek konsantrasyonla en iyi şekilde hazırlanmalısınız. Sınav öncesi sizlere destek olabilmek amacıyla Yargı Akademi ile birlikte hızlandırılmış olduğumuz eğitim programından umarım en iyi şekilde faydalanırsınız. Yargı Akademiye de duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. KPSS sınavında ilçemizden ve memleketimizin her köşesinden başarılı olmak için ter dökecek bütün kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bafra Belediyesi memur adayları için düzenlenen ücretsiz KPSS Genel Tekrar kursunda; Tarih, Coğrafya, Vatandaşlık, Türkçe derslerinden eğitim veriliyor ayrıca öğretmen adayları için Gelişim Psikolojisi, Öğrenme Psikolojisi, Program Geliştirme, Ölçme ve Değerlendirme, Öğretim İlke ve Yöntemleri, Rehberlik derslerinden soru çözüm seminerleri gerçekleştiriliyor. Uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimlerle adaylar eksikliklerini de giderirken, bilgilerini de tazeliyor.

Hızlandırılmış eğitimlerin kendileri için verimli olacağını dile getiren adaylar da desteklerinden dolayı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ettiler.

Bunları da sevebilirsiniz