KPSS’YE LİSE VE ÖNLİSANS ALANINDA HAZIRLANAN 450 ÖĞRENCİYE BAŞKAN DEMİRTAŞ’TAN EĞİTİM DESTEĞİ

 

TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİNİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ÖĞRETMEN&YAZAR BAYRAM MERAL TAKDİM ETTİ

Gençlerin hedeflerine ulaşması için birçok önemli çalışmaya imza atan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, eğitime olan desteğini sürdürüyor.

31 Temmuz’da yapılan KPSS’nin iptal edilmesinin ardından yeni Lise ve Önlisans KPSS için Yargı Akademi işbirliğiyle 450 kişiye salon imkanı sağlayarak sınav maratonu öncesi kendilerini deneme imkânı bulan öğrenciler bu imkânı sunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür ettiler. 4 hafta süren tekrar kampında Coğrafya, Türkçe, Matematik ve Vatandaşlık konuları anlatılarak, soru çözümleri yapıldı. Adayların KPSS öncesi durumlarını görebilmeleri için de bir deneme sınavı gerçekleştirildi.

“Alkışlar eşliğinde Salona girdi”

Kampın son gününde salona gençlerin alkışları arasında giren Başkan Demirtaş “4 haftadır burada dersler dinliyorsunuz. Bu çalışmalar sizlerin çok daha iyi sonuçlar alabilmeniz istediğiniz yerlere girebilmeniz ve daha güzel puanlarla daha güzel yerlere gidebilmeniz içindir. Bu yaptığımız çalışma sayesinde 1 puan bile fazla almanız büyük bir kazançtır. Yargı Akademi ile birlikte çalışmak bizlere de mutluluk verdi. Öğretmen &Yazar Bir Şehir Bir Tarih Bir Coğrafya programının sunucusu Bayram Meral hocamız bizleri kırmadı bugün buraya geldi sizlerle final yapıyor. Böyle bir ortamda bu imkanı sizlere sunmaktan bizler de son derece mutluyuz” ifadelerinde bulundu.

“Yemek ikramı Başkandan”

Eğitim bizim için çok önemli. Daha iyi hizmetler verebilmemiz ve ülkemizi daha ileriye götürebilmek için eğitimin en önemli etken olduğunun bilincindeyiz diyerek gençlerle tecrübelerini paylaşan Başkan Demirtaş,” Belediyenin rutin hizmetlerinin yanı sıra eğitimi destekleyici çalışmalar yapıyoruz. Belediyemizde alt ve üst salonları ile kütüphanesiyle  her türlü hizmeti ilçe halkına ve sizlere sunuyoruz. Sizler bu alanlardan istifade ettikçe biz de yaptığımız işin güzelliğini görüyoruz” şeklinde konuştu.

“Teşekkür çiçeği Başkan Demirtaş’a”

Kapanış kampı programında Öğretmen &Yazar Bayram Meral’in elinde teşekkür çiçeğini alan Başkan Demirtaş, öğle arasında kampa katılanlara yemek ikramında bulundu.

“Bu tür hizmet gençler için önemli”

KPSS Son Tekrar Kamplarına katılan gençler, desteklerinden dolayı Başkan Demirtaş,teşekkür ederken, anlatılan ders konularının sınav öncesi kendileri için çok faydalı olduğunu söylediler. Gençler, “4 haftayı sonlandırdık, güzel bir süreç oldu. Belediye Başkanımızın desteği bizim için çok önemliydi. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yemek için de teşekkür ederiz. İnşallah sınavda başarılı oluruz.  Çünkü böyle bir olay herkesin düşünebileceği bir şey değil. Belediyemizin bu tür bir hizmeti vermesi çok önemli” dediler.

Bunları da sevebilirsiniz