KUKLA TİYATRO GÖSTERİSİ’NE ÖĞRENCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Bafra Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Boncuk Ustanın Mutfağı” isimli kukla tiyatro gösterisi öğrencilerden büyük ilgi gördü.  

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde ara tatile giren öğrencilerin tatillerini verimli geçirmeleri amacıyla gerçekleştirilen kukla tiyatro oyunu Çocuk Gelişim Uzmanı ve Kukla Sanatçısı Tayfun Çakır tarafından yönetildi.

Toplam 3 seansta gerçekleştirilen tiyatro gösterisinde değerler eğitimi, sağlıklı beslenme ve hijyen farkındalığı gibi önemli konular işlenerek öğrencilerin eğlenerek öğrenmesi sağlandı.

Bafra Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde organize edilen tiyatro gösterisi hakkında duygu ve düşüncelerini aktaran Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “İlçemizde kültür ve sanat etkinliklerine önem veriyoruz. Öğrencilerimizin her anlamda tatillerini verimli geçirmeleri, eğlenerek öğrenmeleri amacıyla ilçemizdeki aktiviteleri canlı tutma gayretindeyiz. Belediye Kültür Merkezi’mizde düzenlediğimiz ‘Boncuk Ustanın Mutfağı’ isimli kukla tiyatrosu 6 yaş ve üzeri öğrencilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılandı ve çok sevildi. Bu doğrultuda geleceğimizin teminatı öğrencilerimizi sanatla buluşturan Çocuk Gelişim Uzmanı ve Kukla Sanatçısı Tayfun Çakır’a ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz