KURUMSAL HABERLER KÜLTÜR & SANAT ZİYARETLER EĞİTİM SPOR GENEL HABERLER ÇEVRE KADIN MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ 629. ALAÇAM GEYİKKOŞAN YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ YAPILDI

Alaçam Belediyesi tarafından 629.su<http://629.su> 3 yıl aradan sonra Ramazan ayı nedeni ile ara verilen ve yağmura rağmen yapılan Alaçam Geyikkoşan Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde başpehlivanlığı Ünal Karaman kazandı.
Alaçam Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel Hıdırellez Şenlikleri ve Geyikkoşan Yağlı Pehlivan Güreşleri Geyikkoşan Yeni Güreş Sahasında 450 güreşçinin katılımı ile yapıldı. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen güreşçiler kıyasıya mücadele etti. 20 başpehlivanın katıldığı ve kıran kırana geçen başpehlivanlık müsabakaları sonunda Ünal Karaman ile Abdullah Güngör finalde karşılaştı. Rakibini yenen Ünal Karaman, başpehlivanlığı kazandı.
Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman konuşmasında, yapılan güreşlerin ilçemize, ülkemize ve tüm güreş severlerimize hayırlı olmasını diledi.
Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar, 3 yıl aradan sonra 629.sunu düzenlediğimiz yağlı pehlivan güreşlerine katılan tüm güreşçilerimize ve güreş severlerimize ilçe içinden ve ilçe dışından güreşlerimize katılan tüm hemşehrilerimize ve ağalık yarışına giren Alaçamlı dostlarımıza, Geyikkoşan Güreş Ağalığını alan Alaçamlı İş İnsanı Sayın Hasan ASAN’a teşekkür etti.
Güreşlere Samsun Milletvekili  Orhan Kırcalı,İlçe Kaymakamı Fikret Zaman,Belediye Başkanımız İlyas Acar, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Yaşar Görmez, İlçe Emniyet Müdürü Erol Can Keskin,Mhp İl Başkanı Abdullah Karapıçak Ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,Mhp Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ediz,Mhp Bafra İl Başkanı Barbaros Turna, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir, Mhp İlçe Başkanı Orhan Sancak,Chp İlçe Başkanı Fuat Canbaz, Ziraat Odası Başkanı  Hüseyin Bedir,Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Özyılmaz, Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Sönmez,Samkon Genel Başkanı H.Kaya Aşcı,Aldef Genel Başkanı Fehim Gevrek, Aldef Onursal Başkanı Sefer Aksoy, Badef Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu, Esenler Alaçamlılar Derneğinin Başkanı Ali Yeşilyurt,Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar,İstanbul’da Yaşayan Alaçamlı İş İnsanları ve Vatandaşlar Katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz