Ladik’de Yüreklere Dokunuşlar Devam Ediyor

 

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel,alışılmış ve gelenekselleşmiş,iftar programlarının dışına çıkarak,farklı bir tarz ortaya koyuyor…
Bir gün bakiyorsunuz yurtlarda kalan öğrencilerle iftarını açıyor,Bir başka gün huzurevindeki yaşlılarla iftarda kucaklaşıyor..

Diyor ki Nurhan Baskan;
” Çocukların sevinci, büyüklerin heyecanı, rahmet ve mağfiret ayı mübarek Ramazan’ın fazile tini, bereketini bugün de değerli büyüklerimizle paylaştık.
Yaşlılar, Allah’ın dualarına icabet ettiği, ihsan ve ikramına mazhar kıldığı kimselerdir. Bizlerde bu dualarda yer almak istedik. Samsun Valimiz Sn. Doç. Dr. Zülkif Dağlı ve sevgili eşi Nurgül Dağlı Hanımefendi, Kaymakamımız Sn. Ahmet Raşit Orhan, Aile ve Sosyal Hizmetler Samsun İl Müdürü Sn. Tekin Balcı, ilçe protokolümüzle, Ladik Kemal Kaplan Huzurevinde kalan kıymetli büyüklerimizin sofralarına konuk olup dualarını aldık.”
Bu,çocukların,öğrencilerin ve yaşlıların gonullerine dokunuşlar onların yüreklerinde hiç bir zaman silinmeyecek izler bırakıyor.. Çok da güzel bir gelenek oluşturuyor…

Bunları da sevebilirsiniz