MAHALLE BİZİM, GENÇLİK BİZİM

AK Parti Salıpazarı Gençlik Kolları Yönetimi Gökçeli Mahallesinde gençlerle bir araya geldi.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının başlatmış olduğu “Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programı, AK Parti Salıpazarı Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Çelebi ve yönetimi tarafından Gökçeli Mahallesinde gerçekleşti.

“Mahalle Bizim Gençlik Bizim” programına katılan Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Genel merkezimiz tarafından başlatılan buluşmalarımızın ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Milli ve manevi değerlerinden kopmayan, davasına sımsıkı sarılan bir gençlikle durmak yok yola devam diyoruz. Geleceğimizi şekillendirecek gençlerimizin değerlerimize sahip çıktığını görmek bizlerin umudunu daha da arttırmaktadır” dedi.

 

Programımıza katılarak bizleri mutlu eden genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum diye Başkan Akgül, “Sizin heyecanınız, sizin enerjiniz, sizin şevkiniz, sizin umutlarınız bizim en büyük güç kaynağımız olacağınız bilmenizi istiyorum. Bu sıcak ve samimi ortamı gerçekleştirmemizde emeği geçen herkese ve ev sahipliği yapan Ak Parti Salıpazarı Gençlik Kollarımıza da teşekkür ediyorum. Gençlerle aramızdaki diyaloğu arttıran bu programlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz