MANSUR YAVAŞ Başkent 1919 Samsunlular Derneğinde

Başkent 1919 Samsun Derneğimiz olarak, her yıl düzenlediğimiz geleneksel hamsi programımızı bu yıl mart ayı içerisinde Ankara Mamak ilçesinde bulunan dernek ofisimizde gerçekleştirdik.

Programımıza Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Ankara Bağımsız Milletvekilimiz Sayın Adnan Beker, Tek Parti Genel Başkanı Sayın Süleyman YAĞCIOĞLU, CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Sayın Veli Gündüz ŞAHİN, CHP Altındağ Belediye Başkan Adayı Sayın Ramazan DEĞERLİ, Ankara Özel Halk Otobüsleri Oda Başkanı Sayın Kurutuluş KARA, PTT Genel Müdürlüğü Protokol Müdürü Sayın Necati TÜRE, Ak Parti Mamak Kurucu ilçe başkanı Sayın Ercan KINACI, Bayburt Boyder dernek Başkanı Sayın İbrahim KARADENİZ, Ankara Karadeniz Dernek Başkanı Sayın Ali FAZLIOĞLU, Samsun Vezirköprü Güldere İmircik Dernek Başkanı Sayın Musa Rıza Akyüz, Başkan Yardımcısı Murat Akyol, Karaköy Dernek Başkanı Sayın Muhittin Koca Ankara Mermerciler Odası Başkanı Sayın Ahmet Ali Okumuş, birçok siyası partilerin meclis üyeleri ve adayları ile muhtar ve muhtar adayları katılım sağlamıştır. Programımızı vatandaşlarımızın yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu duymaktayız.

2020 yılında Başkanımız Sayın Mahmut KAYA önderliğinde kurulan derneğimizde 7’den 70’e tüm hemşerilerimizle birlikte sosyal ve kültürel alanda yapmış olduğumuz çalışmalarla iyi işlere imza attık. Derneğimiz faaliyetler arasında hemşerilerimizin mutlu ve acılı günlerinde yanlarında olup onlarla sevinip onlarla üzüldük. Gece gündüz demeden Samsun’umuzu daha iyi tanıtmak ve güzel göstermek yolunda Başkanımız Sayın Mahmut KAYA ile insanlarımızın gönüllerine dokunup onlarda güzel izler bıraktık. Önümüzdeki günlerde yine birlik beraberlik içerisinde derneğimiz çatısı altında her platform da çalışmalarımızı ve projelerimizi sürdürmeyi hedefliyoruz. Bugüne kadar yapılan tüm projelerimizde bize maddi ve manevi desteğini esirgemeyen ve bizi hiçbir yalnız bırakmayan   Belediye Başkanımız Sayın Mansur YAVAŞ’a, tüm mesaisini bizlere ayıran Dernek Başkanım Sayın Mahmut KAYA ve yönetimimize, her programda yoğun ilgi ve desteğini esirgemeyen kıymetli hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ederiz.

Uğur ÖZEN

Başkan Yardımcısı

Başkent 1919 Samsun Derneği Yönetim Kurulu

Mahmut KAYA (Başkan)

Uğur ÖZEN

Mesut ÖZDEMİR

İsa Can MESUT

Aytekin GÖDEK

Muhammed ACER

 

Bunları da sevebilirsiniz