MARKA PROJE KAPIKAYA MASAYA YATIRILDI

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, her geçen gün biraz daha geniş kitlelere ulaşan Kapıkaya Festival alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

2019 Yılı içerisinde Sıfır Atık temalı ilk doğa festivali olmasıyla da kendinden söz ettiren Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin yapıldığı bölgede gerçekleştirilecek çalışmalar ile ilgili görüş alış verişinde bulunulan ziyaret oldukça verimli geçti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, beraberindeki teknik ekip ile birlikte kültür ve turizm noktasında Bafra’nın dışarıya açılan kapısı olma niteliğindeki Kapıkaya’nın sportif ve turizm alanında daha aktif hale gelmesi için gerçekleştirilmesi planlanan projeleri değerIendirdiler.

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, Belediye Meclis Üyeleri ve daire amirlerinin de katıldığı ziyaretle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ile birlikte Kapıkaya’nın turizm ve sportif alanda daha aktif hale gelmesi için gerçekleştirilmesi planlanan projeler ile ilgili incelemelerde bulunduk. Her geçen yıl daha büyük kitlelere ulaşan ve sadece ilçemizin değil bölgemiz hatta ülkemizin tanıtımında büyük katkısı olduğuna inandığımız Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalimizin çok daha aktif hale gelmesi için geliştirdiğimiz projeleri söz konusu alanda değerlendirdik. Büyükşehir Belediyemizin de yüksek katkılarıyla festivalimiz gerçek manada marka proje olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Asar ve Kapıkaya Mahallelerinin ardından Bafra Altınkaya Barajı ve Hidroelektrik Santrali’ni de ziyaret ederek yetkililerden barajda gerçekleşen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

 

Bunları da sevebilirsiniz