Meclis Uyesi Çerkezköy ve Kapaklı’da Ak Partiyi Lekeledi

 

Kapaklı Belediyesinde Ak parti den Belediye Meclis Üyesi olan A.A’nın,L.C adlı bir kadını dolandırdığı, ayrıca,LC ve arkadaşı E.G yi darp ettiği iddiası,Çerkezköy ve Kapaklı’da Ak Partiye büyük bir Darbe vurdu.
Olay emniyet ve adliyeye yansıdı.
Tekirdağ basını,olayı manşete taşıdı.
Bölgedeki kadın kuruluşlarının,bu yüz kızartıci olayı protesto etmeye hazırlandığı konuşuluyor.
Bölge halkı,Ak Partili Yetkililerin olaya el koymasını ve saldırıya uğrayanların mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor.

İşte Basına Yansıyan Olaya İki Örnek;

BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE KADINA ŞİDDET (İDDİASI)

Olay, karakola intikal ettirildi. Tartışmalar ve soruşturmalar sürüyor…

AKP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, iddiaya göre anlaşmazlık yaşadığı L.C. ve E.G. adlı iki kadına şiddet uyguladı. Karakola .intikal eden iddialarla ilgili olarak, soruşturma başlatıldığı ifade ediliyor.

Şenol Goncagül

Gazetemizi de arayarak, belediye meclis üyesi hakkında şikayetçi olduğunu dile getiren E.G “Yapılan bu saldırıyı kınıyor ve gereğinin yapılması için adalet bekliyoruz.” Dedi.

GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, DARP ETTİ

Çerkezköy Hakimiyet Gazetesinde yayınlanan habere göre; Birkaç gün kadar önce, bir anlaşmazlık nedeniyle Ali Aras ile görüşüldü. Aras, L.C.’yi ve yanındaki arkadaşı E.G.’yi araca alarak Bahçelievler Mahallesi istikametine seyretti. İddiaya göre, araç içerisinde L.C. ve Aras bir müddet tartıştı. Tartışma sonucu Aras, L.C. ve arkadaşı E.G.’yi darp ederek araçtan attı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayın ardından L.C. ve arkadaşı E.G., karakola giderek Ali Aras hakkında şikayetçi oldu. Emniyet, tedbir amacıyla Ali Aras hakkında uzaklaştırma kararı aldı. Konuyla igili emniyetin başlattığı inceleme süreci sürüyor.

OLAY GENİŞ YANKI YARATTI

Yaşanan olaylar ve iddiaların karakola intikal etmesiyle birlikte, Kapaklı ‘ da geniş tepkiler meydana geldi. Hukuka intikal eden olay ve iddialarla ilgili olarak soruşturmanın sürdüğü belirtilirken, konuyla ilgili gelişmeleri, bölge yerel basınının da yakından takip ettiği öğrenildi.

Geçtiğimiz günlerde Başkan Yardımcılarımızdan birinin Kapaklı’da faaliyet gösteren lakin ruhsatı olmayan bir iş yerinde bir bıçak almıştır. Bu bıçağı kusurlu olduğu gerekçesiyle eşiyle beraber iade için mağazaya gelmiştir.

Kapaklı’da ‘Huzur’ ve ‘Hızır’ timleri görevde

Mağaza görevlileri bıçağı geri alamayacaklarını bunu kesinlikle iade almayacaklarını söylemeleri üzerine başkan yardımcımız bu ürünün 15 günlük bir iade süreci olduğunu,

Sözleşmelerinizde iadeyi açık açık belli ettiklerini tekrarlaması üzerine, mağaza çalışanlarından biri, başkan yardımcımıza dışarı çıkmasını söyleyerek ve bunu yüksek sesle dışarı çık demesiyle yumruk atması bir olmuştur.

3 harfli bir perakende marketin, bir başka mağaza çalışanı ise iade etmek istediği elindeki meyve bıçağını resmederek bıçakla saldırdıkların iddia etmiştir.

Kamera kaydı ve görüntüler savcılıktadır!

Başkan Yardımcımız tamamen kusurlu mal satan marketin şiddetine ve hakaretlerine maruz kalmıştır.

Ülkede hiçbir zaman halkın yanında olmamış bir şebeke olan zincir Market ile ilgili gerekli şikayetler yapılmıştır. Süreç adli makamlarca takip ediliyor,

Ak parti Kapaklı belediyesi olarak market ile İlgili işlemde başlatılacaktı

Kaynak;Yeşilyurt Gazetesi

AKP’li meclis üyesinden kadına şiddet!

AKP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, iddiaya göre iş sebebiyle anlaşmazlık yaşadığı L.C. ve E.G. adlı iki kadına şiddet uyguladı. Aras’ın, ayrıca L.C.’nin dairesini ve 15 cumhuriyet altınını da aldığı ancak geri ödemesini yapmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, birkaç yıl önce AKP Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, L.C. adlı bir kadınla daire takası için görüşme yaptı. Takasın şartlarına göre L.C., mevcut dairesini ve 15 adet cumhuriyet altınını vererek Aras’tan yeni bir daire alacaktı. Cumhuriyet Mahallesi Kıvanç Sokak’taki dairenin takası için taraflar arasında anlaşma imzalandı.

DAİRE BAŞKASINA SATILDI

Anlaşmanın ardından geçen sürede Aras, L.C.’nin dairesini ve altınlarını alarak bir müddet sonra yeni daireyi vereceğini teyit etti. Aradan geçen zamanda L.C.’ye dairesi verilmedi. L.C. kendi çapında yaptığı araştırmalar sonucu anlaşılan dairenin başkasına satıldığını öğrenince şok oldu.

GÖRÜŞMEYE ÇAĞIRDI, DARP ETTİ

L.C., dairenin akıbetiyle ilgili birkaç gün önce Ali Aras ile görüştü. Aras, L.C.’yi ve yanındaki arkadaşı E.G.’yi araca alarak Bahçelievler Mahallesi istikametine seyretti. İddiaya göre, araç içerisinde L.C. ve Aras bir müddet tartıştı. Tartışma sonucu Aras, L.C. ve arkadaşı E.G.’yi darp ederek araçtan attı.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Olayın ardından L.C. ve arkadaşı E.G., karakola giderek Ali Aras hakkında şikayetçi oldu. Emniyet, tedbir amacıyla Ali Aras hakkında uzaklaştırma kararı aldı. Konuyla igili emniyetin başlattığı inceleme süreci sürüyor.

Kaynak;Çerkezköy Havadis

Bunları da sevebilirsiniz