MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ İLK MEZUNLARI DİPLOMATÖRENİ

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi olarak ülkemizde ilk defa yürürlüğe giren ve ustalarımızın fark derslerini vermek suretiyle almış oldukları “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” diploma töreni  okulumuz konferans salonunda Bafra Kaymakamı Cevdet ERTÜKMEN,Bafra Belediye Başkanı Hamit KILIÇ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali KATİPOĞLU ,Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meslek Odaları başkanları ve ustalarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mesleki eğitim merkezi mezunlarının lise diploması alabilmesi için yapılan düzenleme sayesinde ülkemizde 20 bin usta, telafi programını tamamlayarak “Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Diploması” almaya hak kazandı.

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi 33 Alanda 181 dalda  eğitim vermektedir. Zorunlu Eğitim kapsamındadır. Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezinden  bu yıl ilk defa 244 Ustamız Telafi Eğitimleri ile Meslek Lisesi Diploması almaya hak kazanmıştır. Bundan sonraki yıllarda Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu olarak mezunu olacaktır. Protokol konuşmaları ardından diplomalar katılımcılar tarafından öğrencilere takdim edildi.

Programda ayrıca 2021 Ahi Evran yılı etkinlikleri kapsamında yapılan Türkiye geneli yarışmanın İlimiz genelinde 56 okul arasında   Ahilik temalı resim yarışmada İl 1.2. Ve 3.sü olarak ilimizi temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimizin ödülleri de Kaymakam Cevdet ERTÜRKMEN tarafından takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz