Metin Genççakır Yeniden Başkan

Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda 47 yıl aralıksız başkanlığını sürdüren Metin Genççakır, 4 yıllığına tekrar başkanlığa seçildi. 
Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin olağan genel kurulu Bafra Şoförler Odasının çok amaçlı toplantı salonunda yapıldı.
Kongre genel kurul  başkanlık divanının seçimi ile başladı.
Divan kurulu başkanlığına Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın  ve üyeleri seçildi.
Genel Kurul’da,  Divan Başkanı Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın  Fevzi Apaydın,”Ben yıllardır  oda ve kooperatif başkanlığında bulundum. Sizler kooperatifinize sahip çıkarak, yüzlerce üyeniz ile salonları doldurarak,  bu genel kurulu şenlendirdiniz. İnşallah, kurallara uyarak normal hayata geçeriz. Devletimiz ve milletimizle birlikte bu zorlukları aşacağız. Sizleri tebrik ederim.” dedi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından 2021-2022 yıllarına ait yönetim kurulu yıllık çalışma raporu ve denetim kurulu raporları ile diğer maddeler Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Müdürü Burhan Babal tarafından okunarak genel kurul üyelerince oy birliği ile kabul edildi.
47 yıldır bir fiil Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığını yürüten Metin Genççakır hedefinin 50 yıl olduğunu belirterek bir teşekkür konuşması yaptı.
Başkan Genççakır konuşmasında kongreye katılım sağlayan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Halk Bankası Bafra Şubesi Müdürü Kemalettin Yiğit , sivil toplum örgütlerine ve katılım sağlayan üyelere ve esnaflara teşekkür ederek yaptıkları çalışmalar, yapacakları çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler aktardı.
Başkan Genççakır konuşmasında,’’ Esnafımızın sorunlarını yakinen bilen bir kişiyim. Ben sizler için varım. Kooperatif ortaklarımız kooperatifimize olan borçlarını ödeme gayreti içerisinde olmuşlardır. Kendim için değil,esnafımın yanında olmak için her fedakarlığa  katlandım.Vicdanen rahatım. Üyelerimizin borçlarının takibe düşmemeleri için kendilerini telefonla arayarak ,”Bize gelin, size yardımcı olalım. Sorununuzu çözelim.” diyoruz. Bugüne kadar her üyemize kanunların bize verdiği yetkileri kullanarak elimizden gelen yardımı sağladık. Hiçbir üyemiz bize yardımcı olmadınız diyemez. 47 yıl kesintisiz Başkanlık dönemimde hiçbir esnafımızın kalbini kırmadım.  Bafra’da Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığını yaptım. Beni bu göreve layık gördünüz bugün ilk günün heyecanı içeresindeyim. Bu heyecan benden hiç kaybolmadı. Sizlere hizmet vermekten onur duyuyorum. Genel Kurulumuza katılan Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, daima esnafın yanında olan Halk Bankası Bafra Şube Müdürü Kemalettin Yiğit’e, Samsun il ve ilçelerinden  katılan kooperatif oda başkanlarına, misafirlerimize ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç yaptığı konuşmada Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda 47 yıl aralıksız başkanlığını sürdüren Metin Genççakır, 4 yıllığına tekrar başkanlığa seçilmiştir. Hayırlı olsun dileklerimi sunarken, kongrenin hayırlı olması temennisiyle tüm esnaflara en kalbi şükranlarımı sunmak isterim.’’diyerek sözlerini tamamladı.
Bafra Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçiminde divana Metin Genççakır’ın yönetim listesinden başka aday çıkmadığından Metin Genççakır’ın yönetim ve denetim kurulu üyelerinin isimleri okunarak kongrede açık oylamayla genel kurula sunuldu. Oylama neticesinde Metin Genççakır’ın başkanlığındaki liste oy birliğiyle kabul edildi.
Yönetim Kurulu şöyle oluştu
Metin Genççakır Başkan
Haydar Sarı , İmdat Akay, Doğan Karafazlıoğlu, Fahri Aşcı.

Bafra Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına tekrar seçilen Metin Genççakır, genel kurul üyelerine hitaben teşekkür konuşması yaptıktan sonra genel kurul sona erdi.

Bafra'da esnaf kefalet seçimi Metin Genççakır,Fevzi Apaydınmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-Hamit Kılıç-Fevzi Apaydın-Kayamakam Cevdet Ertürkmenmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-Esnaf kefaletmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-Cevdet Ertürkmen-Hamit Kılıçmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-013.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-014.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-Halk Bankası müdürümetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-doğğan karafazlımetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-017.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-018.png

metin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-019.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-020.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-021.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-022.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-023.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-024.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-025.pngmetin-genccakir-yarim-asra-yaklasan-baskanlikta-guven-tazeledi-026.png

 

Bunları da sevebilirsiniz