MHP İl Başkanı Kandıra;”Zehirli Yılanlar Deliklerinden Çıkmaya Başladılar”

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Osman Kandıra gündeme dair açıklamalarda bulundu
Osman Kandıra yaptığı açıklamada 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması gündemde olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için teşkilatlar bazında hazırlıklarını yaptıklarını belirterek “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin de dediği gibi zehirli yılanlar deliklerinden birer birer sürünerek dışarı çıkmaya başladılar. İçte ve dışta düşmanlık yapanlar, 15 Temmuz’un rövanşını almak isteyenler, terör örgütleri ve Sorosçularla iş tutanlarla onların işbirlikçileri kendilerince son bir hesaplaşma zemini aramaktadırlar. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerini fırsata çevirme telaşında olanların algı oyunlarına ve masum görünümlerine aldanmamak gerek.” dedi.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması gündemde olan seçimler için teşkilatların son hızla ve gayretle çalıştığını belirten Osman Kandıra “Teşkilatlarımızı bu tarihi seçimlere hazırlıyoruz. İlk göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi yorulanı değiştiririz. Adamın adamı değil davanın adamı olanlarla yol yürürüz. Herkes oturduğu koltukta binlerce Ülkücü şehidin kanının vebali olduğunun farkına varması gereklidir. Koltuklar bizlere emanettir. Bu bilinçle her bir teşkilat yöneticisi hareket etmelidir.” dedi.

Konuşmasının devamında “Mahkeme kadıya mülk değildir” diyen Kandıra, “Teşkilatlarımız ulvi makamlardır. Bu bilinçle hareket edilmelidir. Ahlâkî kaideler önemlidir. Teşkilatlar bağlamında yetersiz olan, gereğini yapamayacak şekilde eksikleri olanlar, teşkilatları makam için kullanıp camiayı küçültme peşinde koşanlarla yol yürüyemeyeceğimizi her fırsatta dile getirdik.” dedi.

Konuşmasında “Hiç kimsenin kişisel hırslarından dolayı camiayı bölmeye ve ötekileştirmeye hakkı yoktur” diyen Kandıra “Milliyetçi Hareket Partisi Ülkücü-Milliyetçi camiaya gönül vermiş, canını siper etmiş, şehit vermiş Türk Milliyetçilerinin yuvasıdır. Ötekileştirerek kendisine yer açmaya çalışan zihniyetler ile klikçiliğe, adamın adamı olma zihniyetine karşı dik duracağız.” dedi.

“Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçtiğimiz süreçlerde gerek aklı karışarak, gerek ötekileştirilerek gerek ise geri dönme hasleti içinde olan tüm partililerimize, davamıza emek vermiş Ülkücü-Milliyetçi camiaya buradan seslenmek istiyorum” diyerek “Partimizin kapıları sonuna kadar açıktır, herkesi kucaklayacağız, birlik olacağız, hiçbir menfaat ve makam beklentisi olmadan camiamıza yakışır bir şekilde çalışacağız.” diyen Kandıra, “Hiç kimse vazgeçilmez olduğunu düşünmesin” dedi.

Yeni ilçe atamaları ve istifalara yönelik olarak da; “İlk göreve geldiğimizde de söylediğimiz gibi 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması gündemde olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri için teşkilatlar bazında değişimler olmuştur. Bu görüşlerimizi Genel Merkezimiz ile de paylaştık. Genel Merkezimizin bilgisi, takdirleri ve onayları ile değişimler olmuştur. Bu değişimler 2023 seçimlerinde Samsun’u Milliyetçi Hareket Partisi’ni ve dolaysıyla Cumhur İttifakı bağlamında en üst seviyeye taşıyacak şekilde gerçekleşecektir. Yorulan değişir. Davanın değil adamının adamı olan gider. Liyakat ile değil hatır gönül ile makamlara getirilenler ile başarılı olunamayacağı, değişimi görüp gereğini yapanlardan da bellidir.” dedi.

Tüm çalışmaların Genel Merkezimizin bilgisi dahilinde yapıldığını belirten Kandıra, “Genel Merkezimiz ile süreci yakından takip ediyoruz. Tüm çalışmalarımız hazır. Önümüzdeki süreçte Samsun’da çok daha güçlü ve aslına rücu etmiş, Ülkücü-Milliyetçi camiayı ve iradeyi en iyi şekilde temsil eden teşkilatlar ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.

MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, istifalarla ilgili olarak da “İstifa tek taraflıdır ve onların tercihidir. Görev değişimini uygun görmüşler, bizim önümüzü açmak için istifa ettiler. Saygı ile karşılıyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. İstifa eden ilçe başkanlarının yerine, yeni isimler ve yönetim atanacaktır. Yeni kan ve yeni can ile MHP hem Türkiye’de hem de Samsun’da yoluna daha güçlü devam edecektir.” dedi.

“Yapılanları biliyoruz” diyerek mesaj veren Kandıra; “Kendilerince bir oyun içinde olanları ve kendi siyasi hırsları uğruna partimizi ve böylesi bir dönemde camiamızı zor duruma sokma çabasında olanları da Ülkücü-Milliyetçi hafızanın unutmayacağını da belirtmek isterim” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz