MHP’den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” münasebetiyle yayınladığı mesajı;

“15 Temmuz 2016 gecesi uzun asırlar boyunca aziz Türk Milletinin unutamayacağı, milli hafızalardan çıkmayacak korkunç hadiselere, saldırılara, vahşet dolu teşebbüs ve tertiplere sahne oldu.

 

Sonu 15 Temmuz’a varan ve Türk Milletinin bağrına hançer saplamak isteyen işbirlikçi zihniyet, zemin hazırlamak için son yıllarda ülkeyi felakete maruz bırakmaya çalışarak hem içerden hem de dışardan siyasi, ekonomik ve diplomatik dayatmalar kanalıyla ağır operasyonlara imza atmışlardır.

 

Yıllar boyunca devlete sızarak stratejik ve kritik mevkilere yerleşen ve yerleştirilen, din kisvesi altında yalanlarla yığınak yapan FETÖ, devlet ve toplum hayatının hücrelerine kadar nüfuz ederek Türkiye’nin yıkımı için yıllarca hazırlık içinde olmuştur.

 

TSK, emniyet, yargı, bürokrasi, siyaset, medya, iş dünyası, üniversite ve diğer eğitim kurumlarıyla birlikte siyasete yuvalanan FETÖ’nün, Türkiye’yi tıpkı bir ahtapot gibi sardığını 15 Temmuz sonrasında çok net bir şekilde gördüğümüz gibi devam eden süreçte de görmeye devam ediyoruz.

 

Dünyada ve Türkiye’de her noktada yapılanan FETÖ, aynı şekilde bölgemizde ve Samsun’da da yapılanmış, altı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet olan yapılar ile mücadele edilmiş ve halen de edilmektedir. İnanıyoruz ki bu ihanet çetesi FETÖ ile birlikte yol yürüyen, iş tutan, maddi destek sağlayan, büyüyüp yayılmasına vesile olan milyonlarca gencin umutlarıyla oynayan, ticari ve hukuki olarak rakiplerini mağdur eden, ön açan kim olursa olsun gerek mahkemelerde, gerek kamu vicdanında gerek ise tarih karşısında hesap verecektir.

 

15 Temmuz alelade bir gün değildir. ‘Demokrasiye kastederek ülkeyi işbirlikçilerine peşkeş çekmeyi hedefleyenler, demokrasi ile elde edemeyecekleri milli birliği yok etmeye çalışanların kocaman bu aziz milletten tokat yediği gündür 15 Temmuz.’

 

Bizler Milliyetçi Hareket Partisi neferleri olarak inancımız, değerlerimiz ülkümüz doğrultusunda yaşayan, yaşadıklarını asla unutmayan, yaşadıklarından bu aziz millete hizmet etmek adına dersler çıkaran, her şeyden önemlisi asla unutmayan, kurumsal bir milli hafızaya sahip insanlarız. Hiç kimse sanmasın ki “bu günler geçer, her şey unutulur”.

 

Türkiye Cumhuriyeti devleti ve milleti bölünmez bütünlüğünü kıyamete kadar koruyacaktır. Bu kutlu yolda aziz milletin her şeyi göze alacağını tüm dünya bilmelidir.

 

Bu duygularla “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”nüzü kutluyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz