MİLLETVEKİLİ YUSUF ZİYA YILMAZ “KAPIKAYAFEST BU YIL ÇOK DAHA ETKİLEYİCİ”

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kapıkafest’te uçuş tepesi, yelkenkanat uçuş rampası, su sporları, kamp alanı ve stantları ziyaret eden Samsun Milletvekili Yılmaz, vatandaşlarla sohbet etti.

Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin bu yıl çok daha etkileyici olduğunu ifade eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Bafra Belediyemizin öncülüğünde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali her alanda ilerleme göstererek gerçekleşiyor. Uçuş tepesi, kamp alanı ve aktivitelerin gerçekleştiği alanlarda sporcularımız ve vatandaşlarımızın oldukça mutlu ve memnun olduğunu gözlemledik. Başta Bafra’mız olmak üzere Samsun ve bölgemiz için oldukça kıymetli olan böylesi bir organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bafra Belediyesinin çevre duyarlılığını her fırsatta gözler önüne serdiğini belirten Milletvekili Yılmaz, Kapıkayafest’in2019 yılında Sıfır Atık, bu yıl da İklim Değişikliği temalarıyla gerçekleşiyor olması özellikle bir doğa festivalinde çok önemli bir mesaj içeriği taşıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın saygıdeğer eşi Sayın Emine Erdoğan öncülüğünde ülkemizde başlattığımız Sıfır Atık Projesi’nin yanında ve dünyamız için hayati önem taşıyan İklim Değişikliği ile ilgili her türlü girişim ve çalışma hepimizin görevi. Festival kapsamında açılan stantta katılımcı ve ziyaretçilere iklim değişikliği ile pek çok sayıda çalışma gerçekleştiriliyor ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılanıyor” dedi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmazaçıklamalarında Türkiye’de ilk Yelkenkanat Hedef Şampiyonası Milli Takım Seçiminin Bafra’da Kapıkayfestkapsamında yapılacak olmasının da oldukça önemli olduğunun altını çizdi.

Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın Kapıkayafest’egerçekleştirdiği ziyarette kendisine Kaymakam CevdetErtürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nur Aydıner Meral, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Bunları da sevebilirsiniz