Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur’dan 2024 Yeni Yıl Mesajı

Milliyetçi Harteket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Türkiye’nin 100. yılı olan 2023’ü değerlendirirken, yeni yıl için umut dolu bir mesaj verdi. Mucur, Türkiye’nin zorlu bir yıl geçirdiğini ancak gösterdiği mücadele ruhu ve elde ettiği başarılarla 2023’ün Lider Ülke Türkiye’nin simgesi haline geldiğini belirtti.

Yeni yıla girerken küresel huzursuzluklar, savaşlar ve depremler gibi zorluklara rağmen Türkiye’nin güçlü politikaları, siyasi istikrarı ve birlik içinde ayakta durduğunu ifade eden Mucur, Türk milletinin uluslararası alandaki etkisinin arttığını söyledi.

2023’ün Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Mucur, “Lider Ülke Türkiye” hedefine doğru kuvvetli adımlar atıldığını ve Türkiye’nin daha da güçlendiğini belirtti.

2024’e girerken Türk milletinin istiklaline ve istikbaline sahip çıkacağına olan inancını dile getiren Mucur, Türkiye’nin şahlanışına tanık olacaklarına inandığını belirtti. Türkiye’nin, iç ve dış tehditlere karşı dimdik duracağını ve 2023’ün kazananının Türkiye ve Türk milleti olduğunu ifade etti.

Mucur, yeni yılın Türkiye için barış, huzur, esenlik ve başarı getirmesini dileyerek, Türk milletinin birlik ve beraberliğinin güçlenerek devam etmesini temenni etti.

Bunları da sevebilirsiniz