MİNİK İDİL’DEN BAŞKAN DEMİRTAŞ’A ANLAMLI ZİYARET

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ,TÜM İMKANLARIMIZLA EĞİTİM KURUMLARIMIZIN YANINDA VE HİZMETİNDEYİZ

İlkadım Gazi Paşa İlköğretim Okulunda okuyan minik İdil, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Sürpriz bir ziyaretle minik idili karşısında görüp mutlu olan Başkan Demirtaş, Hz. Peygamber efendimiz (S.A.V) “Cennet’in kokusunu duymak isteyenler çocukları sevsin koklasın” buyurmuştur. Geleceğimiz olan cennet konusu bu minik yavrumuzu belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

Gazi Paşa İlköğretim Okulu 3/A sınıf öğrencisi İdil Gökmen, öğretmenin verdiği meslekleri tanıyalım kapsamında yürütülen projede, yerel yönetimlerin yaptığı çalışmalar nelerdir? Konulu ödevi için İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın kapısını çaldı. Ziyarete annesi Yeter ile gelen minik İdili başkanlık makamında ağırlayarak, ziyaretiyle yoğun geçen mesai’mize kısa bir mola verdik diyen Başkan Demirtaş, minik öğrencini sorularını cevaplayarak belediye birimleri hakkında bilgi verdi.

Minik İdilin belediye başkanı ne ile ilgilenir? sorusuna; cevap veren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“Belediye başkanları toplumun ortak ihtiyacı olan hizmetleri yerine getirir. İhtiyaç sahibi insanların her zaman yanında olur. İlçe sakinlerinin huzurlu bir hayat sürmeleri için yol, park, kaldırım, çeşitli sosyal aktiviteler düzenler. Biz geleceğimizin güvencesi olarak gördüğümüz sizlerin en iyi şekilde yetişmesi için yerel yönetimler olarak tüm imkanlarımızla çocuklarımızın ve eğitim kurumlarımızın yanında ve hizmetindeyiz” dedi.

Karşılıklı soru-cevap şeklinde devam eden ziyarette Başkan Demirtaş, minik İdil’in kendisine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti, hediye vererek gösterdi. Minik İdil yaptığı ziyaretinde Başkan Demirtaş’la birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

Bunları da sevebilirsiniz