MİNİK ŞAİRLER YAZDI… BAŞKAN DESTEKLEDİ… KELİMELER KANATLANDI

Bafra 30 Ağustos İlkokulu 4/E sınıfı öğrencilerinin sınıf öğretmenleri Betül Bereket öncülüğünde üçüncü sınıftan itibaren yazdıkları şiirler “Kanatlı Kelimeler” ismi ile kitap haline getirilerek şiir severlerle buluştu.

4-E sınıfı öğrencileri Okul Müdürü Süleyman Kaplan ve Sınıf Öğretmeni Betül Bereket öncülüğünde Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ı ziyaret ederek, yazmış oldukları şiir kitabını hediye ettiler.

Ziyarette kendi şiirlerini okuyan öğrencilerin heyecan ve sevinçlerine eşlik eden Başkan Kılıç, “Kendisi küçük yüreği büyük evlatlarımızdan eserlerini dinlemek bizleri gerçekten çok mutlu etti ve gururlandırdı. Bu kitabın çıkmasında emeği geçen okul müdürümüz Süleyman Kaplan’a ve sınıf öğretmenimiz Betül Bereket’e teşekkür ediyor, evlatlarımıza başarı dolu bir eğitim hayatı diliyorum” dedi.

30 Ağustos İlkokulu Müdürü Süleyman Kaplan ise “Eğitime, Kültüre, Bilime ve Sanata her zaman destek veren Belediye Başkanımız bu çalışmamızda da bizlere desteğini esirgemedi. Kendilerine okulum adına teşekkür ederim” şekline konuştu.

Sınıf öğretmeni Betül Bereket öncülüğünde hayata geçirilen Kanatlı Kelimeler şiir kitabı 4/E sınıfı öğrencilerinin çeşitli konularda duygularını kaleme aldıkları 89 şiirden oluşuyor.

Bunları da sevebilirsiniz