Miss Koza Of Turkey Güzellik Yarışması Bursa’da Yapıldı

Yapım Ve Organizatörlükte Ertan KÜNDEŞ, Kamp Direktörlüğünde Tuğba AKDAĞ Ve İrem YILMAM, Koreografi de Baştemur BİLAL Muazzam Bir Başarı Sergilediler.

Buhayder Bşk.& Köşe Yazarı Sibel TEMUR’un Sunuculuğunu Yapmış Olduğu Gece De; Türkiye’nin Duayen Olmuş Köşe Yazarı Ve Gazetecileri, Türk Moda Dünyasının Önemli Tasarımcıları, Popüler Sanatçı Ve Ünlü İsimlerden Oluşan Jüri Üyeleri De Tam Bir Dikkat Ve Titizlik İle Puanlamalarını Yaparak Miss Koza Of Turkey Güzellik Ve Zerafet Kraliçesini Belirlediler..

Juriler Arasında ; Fasion TV Yön. Kur. Bşk. Enis ONAT, Türsab 2.Bşk. & İş Adamı Hasan ERDEM, Bursa Otizm Derneği Bşk. Emel KANBEROĞLU, Modacı Süleyman TEZCAN, Balen Turizm İnş. Yön.Kur.Bşk. Banu ÖZDAĞ, Samdef Genel Bşk.& İş Adamı Savaş OTRUŞ, Muğlalılar Dernek Bşk. Ramazan AKAN, İş Adamı Uğur ULUDAĞ, İş Adamı Mürsel INAN, İş Adamı Ömer ÇELİK Bulunmaktaydı.

Sponsorlar Arasında İse; Fasion TV, Buzzpark Davet, Meze Özlüce, Karya29 Sosyal Yasam Ve Eğlence Merkezi, Cemil (Özlüce). Sidelya Kına Davet Organizasyon, Fit Dans Spor Ve Dans Merkezi, Uzaki (Özlüce), One More International Diamond Team, Uray İnşaat, Gönül Sofrası (Gölyazı), Asım ŞAHİN Kuaför, Balen Turizm Emlak İnş. A.Ş., FSA Ajans, S&S Concept Modeha, Altın Yaprak A.Ş., Roberto Milano, Bursa Muğlalılar Derneği Yer Almışlardır.

Birbirinden Güzel Kızların Muhteşem Tasarlanmış Abiye Ve Kaftanları Sergilediği Gecede, Eğlenceli Dans Gösterileri İle Sidelya Kına Davet Organizasyon Konuklara Coşkulu Ve Mutlu Anlar Yaşattı.

Gönül Köprüsü Dergisinden Bursa Editörü Sevcan Kahriman’ın Da Katıldığı Programda Geleneksel Çini Tasarım Sanatçısı Hatice Şehnaz BAYKAL’da Şıklığı İle Dikkatlerden Kaçmadı. BAYKAL “Sanatın Olduğu Her Yerde Bir Kültür Elçisi Olarak Her Zaman Destekçiyiz” Dedi.

Bu Mükemmel Gece De Miss Koza Of Turkey Güzellik Kraliçesi Tacını Eda ÖZSOY Giymeye Hak Kazanmış Ve 1.Lik Tahtına Oturmuştur. Gecenin 2. Güzeli İse Alara KADIOĞLU Seçilmiştir.

Gecenin Sonunda Değerli Juri Üyelerine Ve Sponsorlara Plaketleri Tören Eşliğinde Teslim Edildi. Hemen Ardından Toplu Fotoğraf Çekimi Yapılarak Harika Bir Gece Tüm Şahitleri İle Ölümsüzleştirildi.

Projenin Yapım Ve Organizatörü Ertan KÜNDEŞ İle Yaptığımız Röportaj Da Şu Konulara Değinildi.

HABER : SEVCAN KAHRİMAN

Bunları da sevebilirsiniz