MÜDÜR FATMA GÜLOĞLU: ‘DEPREMZEDELERİN YARALARI SARILIYOR’

Türkiye’nin yaşadığı asrın felaketi sonrası afet bölgesinden Fatsa’ya gelen depremzedelerin ihtiyaçları Fatsa Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sosyal Yardım Merkezi’nde karşılanıyor.

Afet bölgesinden kente gelen misafir depremzedelerin yaraları Fatsa Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Sosyal Yardım Merkezi, Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Konservatuar Bölümünde hizmet vermeye başladı.

‘İLÇEMİZDE HER TÜRLÜ İHTİYACI KARŞILANIYOR’
Depremzedelerin her türlü ihtiyacını karşılamak için Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Konservatuar Bölümü’nde Sosyal Yardım Merkezi’nde hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Fatsa Belediyesi Sosyal Yardım Hizmetleri Müdürü Fatma Güloğlu,  “ Fatsa Kaymakamlığı AFAD bürosunun kendilerine yönlendirmiş olduğu depremzede vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılıyoruz.  Sosyal Yardım Merkezimizde tüm malzemeler tasnif edilerek görevli memur ve gönüllülerimizle düzenli bir şekilde mağaza reyonu gibi intizam içerisinde depremzedelerimize hizmet ediyoruz. Hiçbir şekilde kullanılmış ürünü vatandaşlarımıza vermiyoruz. Kendi istedikleri şekilde ihtiyaçlarına göre ürünleri seçme hakkına sahipler. Kendileri bakıyorlar, alıyorlar ve gönül rahatlığıyla kullanıyorlar” dedi.

HAYIRSEVERLER YARDIMLARINI NASIL YAPACAK?
Deprem felaketi nedeniyle mağdur olarak Fatsa’mıza gelen misafir depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için hiç kullanılmamış malzeme desteklerinizi bizzat Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Sosyal Yardım Merkezi’ne, ya da Fatsa Belediyesi Beyaz Masa’dan 0850 440 0452 No’lu iletişim numarasından yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. Yardım malzemeleri; Kışlık kıyafet( bay-bayan), iç giyim,  ayakkabı, bot, soba, yakacak, yatak, battaniye, yorgan, yastık, temizlik ürünleri, gıda ürünleri, oyuncak, çocuk kıyafeti(kız-erkek), beyaz eşya, mobilya, halı
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz