MÜDÜRLER TOPLANTISINDA GÜNDEM BAFRA KONU HİZMETTİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın rutin olarak gerçekleştirdiği müdürler toplantısında, gündem yine Bafra, konu koşulsuz şartsız hizmetti.

Başkan yardımcıları Şaban Hüryaşar, Ahmet Tokgöz ve Şakir Efe’nin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Kılıç, vatandaşlardan gelen talep, şikayet ve tavsiylerin hassasiyetle dinlenilip gereğinin hiçbir bahaneye sığınmaksızın yerine getirilmesi noktasında uyarılarını yineledi.

Toplantıda Bafra’nın yararına olmayan hiçbir projede olmadıklarının ve olmayacaklarının da altını çizen Başkan Kılıç, “Bizim bu kadim şehre hizmet etmek gibi kutsal bir görevimiz var. Her bir birimimiz bu görevi yerine getirmek yolunda önem taşıyan paydaşlarımız. Bu görev aslında hepimizin üzerinde. Dolayısı ile her birimiz beklenen performansın en iyisini göstermek zorunda. Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep, şikayet ve tavsiyeleri dikkatle dinlemeye ve gereğini yapmaya aynı hasssiyet ve kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

Bafra’da son yılların en kapsamlı alt yapı çalışmasının sürdürüldüğünü hatırlatan Başkan Kılıç, “Vatandaşlarımız yapılan yatırımın ne denli önemli olduğunun farkında. Öncelikler noktasında beklentilere de planlama ve proje detayı örnek gösterilerek açıklamaları bizler yapıyoruz. Bir cadde veya sokakta üç aşamalı bir hizmet yapıldığını ve her biri için farklı ekiplerin çalıştığını, yağmur suyu, içme suyu ve bina bağlantılarının farklı süreçler gerektirdiğini ve bütün bu işlemler bitmeden asfalt, kilitli parke taşı ile yol ve kaldırım yapılamayacağını anlatmak durumundayız” şeklinde konuştu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın her birimin çalışmaları ile ilgili detaylı bilgi aldığı toplantıda belediyeye gelen vatandaşların en iyi şekilde karşılanmasını istediğini de yineleyerek, “Belediyemize gelen vatandaş ne işi olursa olsun, belediyeden güler yüzle ayrılmalı. Yasalar çerçevesinde sorunları ivedi bir şekilde çözmeye çalışın. 139 mahalleye hizmet etme zorunluluğumuz var. Ve bu zorunluluk içerisinde hiçbir bahaneye sığınma lüksümüz yok.. İlçenin beklentilerine koşulsuz şartsız cevap vereceğiz. Her birimiz görev ve sorumluluk alanındaki çalışmayı kalıcı ve eksiksiz yapmaya devam edecek  Büyük bir aile olduğumuzu unutmayın. Birlikte nice güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz