MUHAMMED OKUTAN: MİLLETİMİZ ISMARLAMA ANKETLERE KANMAYACAK!

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, yaklaşan yerel seçimler öncesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Partisinin yapılan anketlerde gösterilmediğine ve milletin önüne dayatma isimlerin konulduğuna dikkat çeken Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan bayrak ve afişlerine yapılan saldırılara da tepki göstererek saldırganları kınadı.

‘NE YAPSALAR BOŞ’
Yapılan ısmarlama anketlere milletin kanmayacağını vurgulayan Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, “Adaylığımız açıklandığı günden beri hızlı bir şekilde sahada geziyoruz. Kısa bir vakitte ciddi bir çalışma ortaya koyarak milletimize ulaşma gayreti içinde olduk. Girmediğimiz cadde, gezmediğimiz sokak kalmadı. Milletimiz bu sefer değişim istiyor. Bu değişiminde gençlerden yana olmasını arzuluyor. Gittiğimiz her yerde çok büyük bir teveccühle karşılanıyoruz. Destek sözü alıyoruz. İyi bir ivme yakaladığımızı düşünüyorum. Fakat yapılan anketlerde bizim ismimizi zikretmiyorlar. Vatadandaş kendisi biz Muhammed Okutan’a oy vereceğiz dediği halde anketörler bu isimlerden birisini söylemeniz gerekiyor diyerek bizi milletimizden gizlemeye çalışıyorlar. Ama ne yapsalar boş. Milletimiz bizi tanıyor, biliyor ve desteğini de açıkça ifade ediyor. 31 Mart akşamı İlkadım’da büyük bir sürpriz yaşanacak.”dedi.

‘BİZİM ARKAMIZDA RANT ÇEVRELERİ YOK’
Bayrak ve afişlerinin söküldüğünü söyleyen Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Muhammed Okutan, saldırganları kınadı. “Bu yapılanlar siyasi ahlakı bir kenara bırakın insanlığa sığmaz” ifadelerini kullanan Başkan Adayı Muhammed Okutan,“Bizim arkamızda hazine desteği yok. İhaleciler, komisyoncular ve rant çevreleri yok. Bizim arkamızda kolundaki bileziği çıkartıp veren anneler, okul harçlıklarından biriktirdiği kumbarasını getirip bize teslim eden yavrularımız, alın teriyle kazanılmış helal parasıyla, çoluk çocuğunun nafakasından kısan babalar var. Bizim bayraklarımız, pankartlarımız, afişlerimiz öylesine kıymetli ve değerli. Bu kişilerin hırs ve kinleri vicdanlarını karartmış. Bu kişiler insanlıktan yoksun kalmış, siyasi ahlak ve nezaketten nasibini alamamıştır. Bu tür saldırılar bizi yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Aksine bu yapılanlar bizim ne kadar isabetli bir yolda yürüdüğümüzün delilidir.” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz