Murzioğlu: “Fırsattan Yararlanın”

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Oda üyelerinin gecikme zammı affı imkanına olanak sağlayan 7256 Sayılı Yapılandırma Kanunu’nun başvuru süresinin 28.02.2021 tarihinde dolduğunu ifade ederek, “Fırsattan yararlanın” çağrısında bulundu.

 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 17.11.2020 tarih 29806 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 7256 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Oda üyelerinin 2020 yılı 1. taksit tutarları ile ödenmemiş olan 2019 ve daha önceki yıllara ait Yıllık Aidat ve Munzam Aidat anapara borçlarına yönelik yapılandırma olanağı sağladığını söyledi.

 

Takside bölünebilecek

Üyelerin gecikme zammı affı imkanından yararlanabilmesine olanak sağlayan kanunun başvuru süresinin 28.02.2021 tarihinde sona ereceğini belirten Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Başvurular 28.02.2021 tarihine kadar Odaya bir dilekçe ile ve https://ebelge.tobb.org.tr adresinden ve E-devlet kapısı üzerinden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği-Kimlik Doğrulama Hizmetleri –TOBB Oda / Borsa Üye Bilgi Sistemi linki kullanılarak yapılmakta. Talep doğrultusunda aidat borç asılları altı takside kadar bölünerek ödenebiliyor. Bu durumda birinci taksitin son ödeme günü 31 Mart 2021 olup, kalan beş taksit birer aylık dönemler halinde tahsil edilecek. Taksitlerden herhangi birinin zamanında ödenmemesi halinde yapılandırma iptal edilecek. Toplam anapara borç tutarı Odamızdan kredi kartına altı takside bölerek de ödenebilecek. Üyelerimizi devletimizin sağlamış olduğu bu imkândan istifade etmeye davet ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz