Murzioğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Murzioğlu mesajında, bayramlarda yaşanan sevinç ve kardeşlik duygularının daim olmasını temenni etti.

 

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Rahmetle ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Bayramlarımız, barışın, sevginin, dostluğun ana kaynağıdır. Bu yıl maalesef ülkemizde yaşanan asrın deprem felaketi dolayısıyla buruk bir Ramazan ayı yaşadık. Yaşanan tüm o üzücü olaylar bize, birbirimize sımsıkı sarılmamız gerektiğini de bir kez daha hatırlattı. Maneviyatı en üst seviyede yaşadığımız mübarek Ramazan ayını da bunun için önemli bir fırsat olarak gördük. İnşallah hep birlikte yaralarımızı saracağız. Allah milletimize bir daha böyle büyük felaketler göstermesin” dedi.

 

Barış ve sevgi temenni etti

Mesajına, “Özelikle bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız” diyerek devam eden Murzioğlu, “Zor bir coğrafyadayız. Millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Temennimiz dünyada barışın, sevginin, dayanışmanın tekrar geri gelmesidir. Barışı ne kadar çoğaltabilir ve hayata yayabilirsek, dünya o kadar güzelleşecektir. Yüce Mevla’nın rızasını kazanmak adına tutulan oruçların ardından yaşayacağımız Ramazan Bayramı, hepimiz için daha güzel günlerin habercisi ve müjdecisi olur inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle Samsun iş dünyası adına tüm halkımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz