MÜSİAD Tiflis İş, Siyaset, Bürokrasi ve Eğitim Dünyasını İftar Sofrasında Buluşturdu

 

Müsiad Tiflis Başkanı Özgür Yücel, iftar programına katılan,Müsiad’ın ramazan sevincine ortak olan davetlilere bir mesaj yayınlayarak teşekkür etti.
İşte Özgür sürelim teşekkür mesajı; “MÜSİAD Tiflis olarak 25 Nisan Akşamı gerçekleştirdiğimiz iftar programına Tiflis Büyükelçisi Sayın Fatma Ceren Yazgan, Türk Kızılayı Genel Başkanı Sayın Dr. Kerem Kınık, DEİK Türkiye Gürcistan İş Konseyi Başkanı Sayın Osman Çalışkan, MÜSİAD Batum Başkanı Sayın Hamza Köse, MÜSİAD Rize Başkanı Sayın Taner Yelkenci, MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Selim Sar, AZEBİ Başkanı Sayın Neriman Gurbanov, Gürcistan Müftüsü Sayın Etibar Eminov, Gürcistan Din İşleri Müşaviri Sayın Ahmet Erdem, Azerbaycan Büyükelçilik Müşaviri Sayın Eldar Bayramov, Uluslararası İşler ve Göç Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Alper Küçük, Uluslararası Politikalar ve İşbirlikleri Direktörü Sayın Kaan Saner, Hareket İşleri ve İşbirlikleri Müdürü Sayın Kaan Namlı Ziraat bankası ailesi,Maarif vakfı müdürümüz Kagan beyler başta olmak üzere Gürcistan’da eğitim hayatlarına devam eden öğrenciler ile Gürcistan’da yaşayan Türk Aileler katılım gösterdi.
Mübarek Ramazan Ayının manevi atmosferinde gerçekleşen bu özel gecemize teşrif ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm gönül dostlarına saygı, sevgi ve şükranlarımı sunuyorum.
Nasıl muhteşem ve büyük bir aile olduğumuzu Ramazan-ı Şerif’te daha iyi anlıyoruz. Nimetlerin kıymetini diğer vakitlere göre daha derinden idrak ediyoruz. Açlıkla nefsimizi terbiye edip yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiriyoruz. Mülkün asıl sahibi Rabbimize oruçla yakınlaşıyor, O’nu daha iyi tanıyoruz.
Ne kadar şükretsek az…
Sadaka, fitre, infak ve zekatlarımızla Rabbimizin emaneti olan nimetleri kardeşlerimizle paylaşıyoruz.
MÜSİAD Tiflis olarak kurulduğumuz günden bu yana bu inanç ve sorumlulukla hareket ediyor, kazancımızı bölüşmeyi lütuf değil, ibadet olarak görüyoruz. Asıl kazancın ahiret kazancı ve Allah’ın rızası olduğuna inanıyoruz. Biliyoruz ki bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz.
Rabbimiz birliğimizi ve kardeşliğimizi daim eylesin,beni hic bir zaman yanlız bırakmayan gücümü onlardan aldıgım MÜSİAD TİFLİS Yönetim kuruluna ve üyelerime sonsuz teşekkürü borç bilirim ..”

Mustafa Özgür Yücel
MÜSİAD Tiflis Başkanı

Bunları da sevebilirsiniz