MUSTAFA KEMAL GÜNEŞDOĞDU KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Çarşambalı hayırsever iş insanı Mustafa Kemal Güneşdoğdu, vefatının 6. yılında kabri başında dualar ile anıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mustafa Kemal Güneşdoğdu yerleşkesine büyük emek veren, eğitim gönüllüsü, hayırsever iş insanı Mustafa Kemal Güneşdoğdu vefat yıl dönümünde, Gögceli Mezarlığındaki kabri başında dualarla yâd edildi.

Çarşamba Belediyesi ve Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğince organize edilen anma programında;Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Avni Özdemir, ilçe protokolü, akrabaları ve sevenleri yer aldı.

“Rahmetle anıyoruz”

Mustafa Kemal Gündeşdoğdu’nun Çarşamba için çok kıymetli bir isim olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Halit Doğan, “Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Çarşamba Güneşdoğdu Yerleşkesine verdiği emekle, öğrencilerimize verdiği maddi, manevi büyük desteğiyle hatırlayacağımız hayırsever büyüğümüz Mustafa Kemal Güneşdoğdu’yu vefatının 6. yılında rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Kendisini her zaman eğitime verdiği destekle, hayırseverliğiyle hatırlayacağız. Ömrünü eğitime adamış, binlerce öğrencinin hayatına dokunmuştu. Çarşamba’mız için çok kıymetli bir isimdi. Mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Mustafa Kemal Güneşdoğdu; Çarşamba’da adını taşıyan Mustafa Kemal Güneşdoğdu Yerleşkesine, Ali Fuat Başgil Hukuk Fakültesi, İletişim Fakültesi, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Merkez Kampüste Tıp Fakültesi dersliklerini kazandırmıştı.

Bunları da sevebilirsiniz