NE YAPIYORSUNUZ? VEKİLLERİN ÇATIŞMASI SAMSUNA ZARAR VERİR

Bafra Çeltik hasadında Milletvekilleri Erhan Usta ile Orhan Kırcalı’nın birbirleriyle tartışmaya girmesi, bölge halkını üzdü.
Önce tartışmadaki şu ifadelere bir göz atalım;

 

Düzenlenen programda konuşan Samsun Milletvekili Erhan Usta tarım ile ilgili devletin izlediği yolu eleştiren bir konuşma gerçekleştirdi. Usta’nın  ardından konuşan Samsun Ak Parti Milletvekili Orhan Kırcalı ise bu konuşmayı kast ederek hitapçılar mikrofonun sihirine kapılarak bir takım açıklamalarda bulundu ifadesini kullandı. Kırcalı’nın konuşmasının bitiminin ardından Usta ve Kırcalı arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı. Usta Kırcalı’ya Orhan beyin bir şeyden haberi yok konuşuyor. Mikrofonun sihiri falan diyor. Mikrofonun sihiri falan yok öyle. Biz acemi milletvekili değiliz” dedi.

Aynı partide de olsa , farklı partide de olsa Samsun milletvekillerinin vatandaşlar huzurunda polemiğe varan “senlik- benlik ” tartışması bu diyaloğu izleyen ve basından takip eden Samsunluları büyük bir üzüntüye sevketti.

Vatandaşlar;”Biz milletvekillerimizin, Samsun ile ilgili konularda ve problemlerin çözümünde uygarca istişare ederek işbirliği yapmalarını bekliyoruz.kavga etmelerini değil.. “diyerek bu durumun kendilerini üzdüğünü belirttiler.

 

Bunları da sevebilirsiniz