NEİŞ Bafra’yı Projeye Doyuracak

“Yeni Proje İle Bafra Halkı da Projelerde Söz Sahibi Olacak”

Yakıntaş, Elifli ve Köseli Mahallelerini ziyaret eden ve mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Yeniden Refah Partisi Bafra Belediye Başkan Adayı ve Bafra’nın Ortak Adayı Şükrü NEİŞ, projeleriyle yoğun alkış aldı.
NEİŞ mahallelerde yaptığı konuşmalarda şunları söyledi: “Yatırımcımızın önünü kesen değil, istişareli bir şekilde yatırımları destekleyen bir yönetim sergileyeceğiz. Emeklimize ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza nasıl faydalı oluruz, bunların planlamalarını yapıyor ve gerçekleştirmek için mücadele ediyoruz.”

‘Bir Fikrim Var’ Projesi

Belediye bünyesinde birçok proje hazırlayan ve her geçen gün projeleri daha fazla takdir görmeye başlayan NEİŞ, yeni projesini vatandaşlarla paylaştı. Neiş; “Belediye bünyesinde “Bir Fikrim Var” köşesi oluşturup halkımızın fikir öneri ve eleştirilerini dinleyip çözüm odaklı girişimlerimizi yapacağız. Projelerimize bu sayede vatandaşlarımızın fikirlerini de dahil edeceğiz. Bu sayede Bafra’yı hep birlikte inşa edeceğiz. Bizleri Ramazan ayının bu manevi atmosferinde geç saatlere kadar dinleyen tüm hemşehrilerime saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Sizlerin bu güzel desteğiyle birlikte başaracağız” diye konuştu.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz