NOKUL’DAN BÜYÜK YATIRIM NOKUL LEZZET DURAĞI YAKINDA HİZMETİNİZDE

Adını Samsun’un Bafra ilçesi ile özdeşleşmiş, kültürel birikimi asırlardır devam eden kuru ve şerbetsiz bir tatlı olan Nokul’dan alan Nokul Bafra Pidesi & Köfte yeni konsepti Nokul Lezzet Durağı dinlenme tesisi ile Sakarya Akyazı Kuzeymarmara Otoyolu’nda müşterilerinin karşısına çıkıyor.

Samsun Bafra’nın dünyaya ün salmış lezzetli ve geleneksel ürünü Bafra Pidesi’ni ve Karadeniz’in en özel pidelerini, yöresel kahvaltı çeşitlerini, adıyla kendisinden bolca söz ettiren Samsun Çakallı menemenini, Akçaabat Köftesi’ni ve kebap çeşitlerini sizlere yol güzergahında kaliteli ve lezzetli olarak sunmayı planlıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu Kurnaköy – Akyazı Tem arasındaki ilk dinlenme tesisi olma özelliği ile dikkat çekecek olan Nokul Lezzet Durağı, içerisinde restaurant, yemek yeme alanları, cafe, yöresel market, kış bahçesi, teras ve mescit ile yol güzergahı konseptini yeniden dizayn ediyor.

Nokul Lezzet Durağı; yeni nesil ve ferah konsepti ile 2600 metrekare kapalı alanda Ankara – İstanbul ve İstanbul – Ankara istikametinde Türkiye’nin geleceğe bağlanan otoyolunda faaliyet gösterecek. Şehirlerarası yolculuk yapmanın emniyetli yolunda dinlenme tesisi algısını yeniden oluşturmayı planlayan Nokul Lezzet Durağı ücretsiz geniş araç otoparkı ve yeni nesil tarzıyla misafirlerine görsel anlamda hitap etmenin yanı sıra damaklara da yöresel bir lezzet şöleni sunmaya hazırlanıyor.

Nokul Lezzet Durağı çok yakında Sakarya Akyazı Kuzeymarmara Otoyolu’nda hizmete açılacak.

Bunları da sevebilirsiniz