Okulları ziyaret eden Zihni Şahin’e çocuklardan sevgi seli

‘BU MUTLULUĞUN TARİFİ YOK!..’

Cumhur İttifakı’nın Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin, ilçedeki okulları ziyaret etti, çocukların yoğun sevgisiyle karşılandı. Şahin, “Her şey onlar için. Çocuklarımızın verdiği mutluluğun tarifi yok” dedi

Seçim çalışmaları kapsamında okulları ziyaret eden Cumhur İttifakı’nın AK Parti’den Belediye Başkan Adayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “Çocuklarımız için ne yapsak azdır. Onların gönlüne girmenin verdiği mutluluğun tarifi yok” dedi.

Başkan Zihni Şahin, beraberinde AK Parti Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Hatinoğlu ile birlikte Hüseyin Avni Asal İlkokulu, Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu ile Atakum Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Özellikle öğrencilerin yoğun ilgisi ve sevgi gösterileriyle moral bulan Başkan Zihni Şahin, “Bizim belediyecilik anlayışımız da tıpkı eğitimcilik gibi gönül işi. Bir çocuğun sevgisini kazanmanın, gönlüne girmenin verdiği mutluluğun tarifi anlatılmaz” diye konuştu.

BİLİM MERKEZİ VE DİJİTAL KÜTÜPHANE
Çocukların ve gençlerin Atakum’un geleceğinin ‘yapı taşları’ olduğunu vurgulayan Zihni Şahin, “Geleceğin Atakum’unu çocuklarımızla, gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz. Bu düşünceden hareket hazırladığımız projelerimizi kamuoyuna tanıtmaya devam ediyorum. Bilim Teknoloji Merkezi ile Dijital(Uyumayan) Kütüphane, bu projelerimizden sadece 2’si. Bilim Teknoloji Merkezi’nde çocuklarımız ve gençlerimiz bilimsel konuları kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde işleyebilecek. Deney düzenekleri ve özel tasarım galerilerle, kimya, fizik atölyeleriyle, bilim kafe ile Bilim Teknoloji Merkezi’miz çocuklarımızı, gençlerimizi geleceğe hazırlayacak. 24 saat aktif Dijital Kütüphane’de de yine gençlerimiz ve çocuklarımız, bilgiye erişimde teknolojinin tüm imkanlarını kullanabilecek” açıklamasında bulundu.

OKULLARIN BAKIMI, ÇEVRE DÜZENLEMESİ
Kendisi de bir eğitimci olan Zihni Şahin, ziyaret ettiği okullarda meslektaşlarıyla da bir araya geldi. Öğretmenlere hitap eden Zihni Şahin, “Belediye başkanlığı yaptığım her dönem eğitim yuvalarına ayrı bir önem verdim. Atakum’da da okullarımız başta olmak üzere tüm eğitim kurumlarımızın bize ihtiyacı olduğu her an yanlarında olacağız. Okullarımızın bakım, onarım, çevre düzenlemesi gibi konularda imkanlarımızı esirgemeyeceğiz” dedi.

ÇOCUKLARIMIZA DAHA YEŞİL BİR ATAKUM
Atakum’un Karadeniz’in turizm cenneti olduğunu hatırlatan Başkan Şahin, “Bu kilometrelerce sahil, bu doğa, bu yeşillik nerede var? Çocuklarımıza çok daha yeşil bir doğa, çok daha yaşanabilir bir Atakum bırakmak, en önemli görevimiz olacak. Siz eğitimci meslektaşlarımla birlikte tüm okullarımızda insana, doğaya saygılı, yeşil bir gelecek için çevreci uygulama dönemini başlatacağız. İnsan-şehir-tabiat dengesini oluşturacak ve bu dengeyi koruyacağız” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz