OSCAR ÖDÜLLERİNİ ARATMAYAN ÖDÜL TÖRENİ

Samsun’da eşine nadir rastlanan bir ödül gecesi gerçekleşti. Toplam 41 ödülün verildiği gece yoğun bir katılımla gerçekleştirildi

Dört yıldır gayrimenkul sektöründe Samsun’da adından sıkça söz ettiren Remax Kuzey Ofisi muhteşem bir geceye imza attı. 2023 yılının ödüllerinin verildiği gece yoğun bir katılımla gerçekleşti. Toplam 13 kategoride 41 ödülün verildiği organizasyona Remax Türkiye 3’üncü Bölge İş Geliştirme ve Saha Yöneticisi Cengiz Bozkurt, Remax Türkiye Franchise Satış Yöneticisi Ercan Değirmenci, İç Anadolu ve Batı Karadeniz Franchise Satış Danışmanı Arman Çerikan’da katıldı. Yemeğin ardından ödül töreniyle devam eden gece sürpriz sanatçıların muhteşem sahnesiyle geç saatlere kadar devam etti.

‘SÜRPRİZ İMZA’

Ofis brokerları İbrahim Sarıçay, Birçağ Kılıç ve Osman Şenol gecede yaptıkları konuşmada, “67 gayrimenkul danışmanı ve 6 ofis personelimizle bir aile olarak hizmet vermeye devam ediyoruz. Sektörde Remax ailesi olarak 4. yılımız içerisindeyiz. Her yıl geleneksel olarak sürdürdüğümüz ödül gecemizi tamamladık. Dereceye giren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Çalışmalarımızla her zaman gayrimenkul sektörüne ve Remax markasına değer katmaya devam edeceğiz. Emlak dünyasındaki deneyimimiz ve odağımız ile büyüyen Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan bu sektörü sahiplenerek, bu sektörü daha ileriye taşımayı misyonumuz edindik. Bundan sonra da gereken her türlü yatırımı, iş birliklerini ve aksiyonları gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dediler. Ayrıca gecede sürpriz bir amza da atıldı. Büyümeye devam eden Remax Kuzey düzenlenen imza töreniyle Samsun’un İlkadım ilçesinde ikinci ofisini açtı.

Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz