Osman Parlak’tan Alabalık Tavsiyesi

EVDE HAYAT, SOFRADA ALABALIK!

Geçtiğimiz günlerde ‘Evde hayat, sofrada balık’ sloganı ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin talimatı ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü katkılarıyla Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği ve paydaşları tarafından gerçekleşen Çipura, Levrek ve Türk Somonu kampanyasının ardından, bir diğer kampanya da Alabalık için yapılıyor.

Özellikle bağışıklık sisteminin güçlenmesi için gerekli olan Omega yağ asitleri ve çeşitli proteinler bakımından zengin olan Alabalık, kampanyaya özel 18.90 ₺/Kg fiyatıyla tüketiciyle buluşacak.

ÇİPURA, LEVREK, TÜRK SOMONU ARDINDAN ALABALIK

Daha önce Bakan Pakdemirli, Su Ürünleri Genel Müdürlüğü ve Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği ile birlikte diğer paydaşların da aralarında bulunduğu Çipura, Levrek ve Türk Somonu kampanyasının ardından yeni bir kampanya başlıyor. ‘Evde sağlık sofrada balık’ sloganı ile duyurulan kampanyanın, ülke genelinde duyurulacak olan market ve balık mağazalarında Alabalık fiyatının 18.90 ₺/Kg olacağı bildirildi.

BAŞKAN PARLAK: ‘ALABALIK KAMPANYAMIZ BAŞLIYOR’

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Çipura, Levrek ve Türk Somonu kampanyalarının en önemli paydaşı olan Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Merkez Birliği’nin yönetim kurulu başkan yardımcısı ve Samsun ve Sinop İlleri Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği’nin başkanı olan Osman Parlak bugüne kadar gerçekleşen kampanyaların ülke genelinde büyük ilgi gördüğünü belirterek yeni bir kampanyaya başladıklarını söyledi. Konu hakkında konuşan Başkan Parlak: ‘Biz başta Tarım ve Orman Bakanlığı’mız, Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’müzün desteği ile Merkez Birliği olarak daha önce yaptığımız kampanyaların ardından bugün de yeni bir kampanya ile Türk sofralarından balığı eksik etmemekte kararlıyız. Bu anlamda bugün, yeni bir kampanyayı başlatıyoruz. Bu kampanyamız Tük Milleti’nin severek tükettiği Alabalık olacak.’ dedi.

‘ALABALIK 18.90 ₺/Kg OLACAK’

Alabalık ürününün dünya üzerinde en çok Türkiye’de ve Türk sofrasında severek tercih edildiğinin altını çizen Başkan Parlak, ‘Alabalık Türkiye’nin en önemli varlıklarından ve lezzetlerinden birisidir. Haftalardır yapmaya gayret gösterdiğimiz kampanyalarımıza bugün bir yenisi daha ekliyoruz. Vatandaşlarımız 21-23 Nisan tarihlerinde 18.90₺/Kg fiyatı ile Alabalık tüketebilecekler. Ben buradan Tarım bakanlığımıza ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğümüze tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye balık tüketmeli, bağışıklığı güçlenmeli ’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz