OSMAN TOPALOĞLU HEMŞEHRİLERİNE SESLENDİ

19 Mayıs Belediye Baskanı Osman Topaloğlu secim calışmaları kapsamında Hemsehrilerine Kıymetli 19 Mayıs’lı hemsehrilerine bir açıklamada bulundu.
İşte o açıklama;

Kıymetli 19 mayıslı
Hemşehrilerim;
Göreve geldiğimiz 29 Mart 2009 tarihinden itibaren, halkımızdan aldığımız destekle ilçemiz için birçok hizmet yaptık ve ilçemize kazandırdık.
İlk günden itibaren “Daha İyiye, Daha Güzele, Hep Birlikte” mottosuyla çalışmalarımızı sürdürdük.
İmardan ulaşıma, park ve yeşil alanlardan sosyal hizmetlere, kültürel faaliyetlerden spor hizmetlerine kadar her alanda pek çok başarılı proje ve hizmet gerçekleştirdik. Geleceğimizin şekillenmesinde eğitimin öneminin bilincinde olarak bu konuda da memnuniyetle elimizi taşın altına koyduk
Hayata geçirdiğimiz projelerin yanı sıra #GönüllereTalibiz diyerek, hemşehrilerimizin #HeranındaHepYanında olduk. Her gün Halk Günü olan bir belediyecilik anlayışıyla kapımızı hiç kapatmadık.
Yaptığımız tüm çalışmalarımızda halkımızın refahını, mutluluğunu, güvenliğini gözeterek, sağlıklı bir çevrede huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlayacak faaliyetlere öncelik verdik. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri göz önünde bulundurarak büyük bir hassasiyet içerisinde gerçekleştirdiğimiz bu çalışmalarımızı, ilçemizin tarihi ve kültürel yapısını, yeşil dokusunu ve doğal zenginliklerini koruyarak planladık ve gerçekleştirdik.
Hedeflerimizi gerçekleştirirken en büyük güvencemiz, kuşkusuz ki, siz saygıdeğer hemşehrilerimizin bizlere olan inancı, güveni ve desteğiydi. Sizlerle yakaladığımız sinerji sayesinde sevginin, kardeşliğin, birliğin, paylaşımın, değişimin ve gelişimin en güzel örneklerini ilçemizde sergiledik.
Geçmişin Tecrübesi Geleceğin Güvencesi ile geçmişe gururla bakarken, gelecek için daha da umutlanıyoruz. Bizlere duyduğunuz güven ve gösterdiğiniz destek için teşekkürlerimi sunarak, ‘’Gerçek Belediyecilik’’ anlayışıyla ‘Gelişime devam’ diyorum.
Tek hedefimiz Türkiye’ ye ve Samsun’a Yakışır Daha Modern Bir 19 Mayıs.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın Liderliğinde #TürkiyeYüzyılı vizyonuyla çalışmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle hizmetlerimize katkı sağlayan siz değerli 19 Mayıs’lı Hemşerilerime teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
Osman TOPALOĞLU
Cumhur İttifakı Ak Parti
19 Mayıs Belediye Başkan Adayı
#HazirizKararliyiz
#HerAnındaHepYanında

Bunları da sevebilirsiniz