Osman Yılmaz: “17 İlçede Örnek Dayanışma Sergilendi”

ASFED Genel Başkanı, ASİYAD Genel Başkanı ve SAMKON Genel Başkan Vekili Osman Yılmaz, memleketteki ihtiyaç sahiplerine yönelik başlatılan geniş kapsamlı yardım kampanyasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Yılmaz, federasyon ve derneklerin iş birliğiyle hayata geçirilen kampanya kapsamında 4 bin yardım kolisi ve 1.000 yardım kartının ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere dağıtıma çıkarıldığını belirtti. Kampanya planlanırken bu denli geniş bir kitleye ulaşılacağının öngörülmediğini ifade eden Yılmaz, sahada büyük bir dayanışma örneği sergilendiğini vurguladı.

17 İlçede Yoğun Çalışma

Sosyal medya, telefon organizasyonları ve sahadaki teşkilatların yoğun gayreti sayesinde 17 ilçede ihtiyaç sahiplerine ulaşıldığını kaydeden Yılmaz, özellikle gurbette yaşayan hemşehrilerin memleketlerine destek olmasının anlamlı bir tablo ortaya koyduğunu dile getirdi.

“Memleketimize bir nebze de olsa dokunabilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Yılmaz, kampanyanın gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti paylaştı.

“Daha Fazlasını Yapmak İçin Çalışacağız”

Yardım çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Osman Yılmaz, sürecin başından itibaren destek veren basın mensuplarına teşekkür etti. Basının şehir için önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Yılmaz, “Sizler sahada şehrimizin eli, gözü ve kulağısınız” sözleriyle basın camiasına teşekkürlerini iletti.

Açıklamasının sonunda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yılmaz, “Bu memleket bizim, bu şehir bizim. Gücümüzün yettiği kadar değil, her zaman daha fazlasını yapmak için gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz