Osman Yılmaz; “Herkes Sorumluluk Yüklenmeli.”

 

ASFED Genel Başkanı Osman Yılmaz,”Herkes taşın altına elini koymalı.
Üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmelidir,”dediYılmaz, şöyle devam etti,
“Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu günlerde bütün Türkiye ye çağrıda bulunuyorum. Millet olarak hepimizi yürekten yaralayan Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremin arasındaki bilanço ağırlaşıyor.
10 ilimiz de yıkıcı hasarlar bırakan şiddetli sarsıntıda enkaz altında kalanları kurtarmak için arama ve kurtarma çalışmaları tüm hızı ile devam ederken olumsuz hava koşulları da ekiplerin önündeki en büyük engellerden bir tanesi olmaya devam ediyor.
İnanıyorum ki Millet olarak el ele vererek ve tek yürek olarak Allah’ın izni ile 10 ilimiz de yaşanan tarifi imkansız bu acıların üstesinden hep birlikte geleceğiz.”

ASFED Başkanı Yılmaz, Kahramanmaraş’ta göçükte kalan 4 kişiyi kurtardı.

Ankara Samsun Federasyonu(ASFED) Genel Başkanı Osman Yılmaz, deprem felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ta arama kurtarma çalışmalarına katıldı.

Osman Yılmaz, Kahramanmaraş’ta göçükte kalan 4 kişinin kurtarılmasını sağladı.
Deprem felaketi sonrası Ankara’dan ASFED ekibi olarak Kahramanmaraş’a giden Osman Yılmaz, burada göçük altında kalan 4 vatandaşın kurtarılması çalışmalarına destek verdi. ASFED Genel Başkanı Yılmaz’ın Kahramanmaraş’ta depremde yıkılan bir binanın altında kalan biri kadın 4 kişiyi kurtarma anları görüntülere yansıdı.

Samsun’dan deprem bölgesine yardım tırı ulaştırmak için harekete geçen ASFED ve KADEF, deprem felaketi yaşayan 10 il’e yardım elini uzattı.

Samsun’da, içinde battaniye, mont, giyecek, ayakkabı, içeçek ve gıdalardan oluşan malzemeleri yardım tırına yerleştiren ASFED ve KADEF üyeleri, yaşanan felaketin üzüntüsünü yaşadı.ASFED Gençlik Kolları üyelerinin yardım kolilerini yüklediği tır, deprem bölgesine gönderilirken (ASFED) Samsun Şube Başkanı Fatih Pişkin ve Kavak Dernekler Federasyonu Başkanı Bayram Erişgin, deprem felaketinde yaşanan can kayıpları nedeniyle üzüntülü olduklarını belirterek, “Ülkemizin başı sağolsun. ASFED ve KADEF olarak bu acı günde depremzedelerimizin yanında olmak için seferber olduk. Allah böylesi acıları bir daha yaşatmasın” dedi.
Öte yandan ASFED Samsun Şube Başkanı Pişkin, 50 kişilik bir ekip ile deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına destek verdiklerini dile getirdi.

Bunları da sevebilirsiniz