Osman Yılmaz’a Aday Ol Baskısı

 

Merkezi Ankarada bulunan ve Samsunluların kurmuş bulundugu en kapsamlı ve etkin sivil toplum kuruluslarindan,ASIYAD ve Asfed’in kurucu ve de şu andaki Genel Başkanı olan İş adamı Osman Yılmaz’a Samsunlular tarafından “Mutlaka aday ol,var gücümüzle seni destekleyecegiz”baskısı ve ısrarı yapılıyor.
Sosyal medya,yazılı ve görsel medyada görüs ve düşüncelerini açıklayan Samsunlu vatandaşlar,ve bir çok stk temsilcileri,Osman Yilmaz’a seslenerek “Sen Milletvekili olmadan da,vekillerden daha çok halka hizmet veriyorsun.
Yaptığın programlarla,Samsunlularin birlikteliğine,Samsun’un tanıtılmasına katkı sagliyorsun.
Milletvekilliğine aday ol.Hep birlikte seni destekleyelim.Samsunlulara hizmet etme imkanların daha da artmış olur”diyorlar.

İşte “Aday Ol” taleplerinden bazıları

“Samsun Sevdalısı Halkımız”da Karşılığı olan Yardım sever Gariban dostu hemşehrilerimiz için elinden ne geliyorsa yapan, yardımcı olan Kıymetli iş insanımız Hemşehrimiz.SAMKON Başkan Vekilimiz ASFED Federasyon Başkanımız Sayın Osman YIILMAZ Başkanımızı Millet Vekilimiz olarak Gazi Meclisimiz'”de görmek istiyoruz.Samsunlular olarak sonuna kadar destekçisiyiz yetkililerimizin hasasiyetle değerlendirmesini bekliyoruz bize değer veren değer görür Seçimlerde başarılı olur.Değersiz halkta karşılığı olmayan kişileri istemiyoruz. Osaman YILMAZ Başkanımız gibi Milletimize Faydası dokunan karşılığı olan kişiler olsun. Vekillerimiz yetkili kurullar halkın sesine kulak verin ne olur .!!!
Fatih Zeybek
Ladef Gen.Bask.

“Her platformda samsunu,samsun luyu savunan genç ihtiyar demeden bir arada tutan birlik olursak nekadar güçlü olacağımızı bizlere gösteren gerçek bir lider vekilliği ni canı gönülden ben samsunluyum diyen herkes destek le meli herkese saygılar sunarım.”
Mustafa Töre

“İçimizden biri olan ve her platformda Samsun’u savunan,Samsunlular için uğraşan bir insan olan Osman Yılmaz’ın vekil olmasını canı gönülden isterim ve desteklerim. Biliyorum ki kendisi için bir insan için değil SAMSUN için çalışır mücadele eder.”
Uğur Özen.
Ankara Alacamlilar pltfrm.

“Samsun sevdalisi Ankara’daki gençliğin abisi Ankara’da Samsun’un sesi asiyat başkanı Asfet başkanı değerli kardeşimi millet vekili adayı olarak görmek istiyoruz.”
Hafi Gündogdu

Bu şekilde duygu ve düşüncelerini ifade ederek Osman Yılmaz’ın Aday adayı olmasını,samsunlular olarak hep birlikte el ele vererek,kazanması için çalışacaklarını ifade eden yüzlerce paylaşım var.
Bakalım aday arayanlar bu seslere ne derece duyarlı olacaklar.

Bunları da sevebilirsiniz