Osman Yılmaz’dan Coşkulu Adaylık Müracaatı

Ak Parti Szmsun il Teskilatı,bu güne kadar böyle coşkulu bir adaylık mürzcaatı yaşamadı.

Asfed ve Asiyad’in Genel Başkanı Osman Yılmaz,500 kişiyi bulan coşkulu bir kalabalığın alkışları arasında,Ak Parti Samsun İl Başkanlığında,14 Mayıs 2023 de yapılacak olan Genel seçimlerde Milletvekilliĝi Aday adaylığı için müracaat dilekçesini verdi.
Samsundan olduğu gibi,Turkiyenin bir çok ilinden,Dernek,Federasyon ve Konfederasyon Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Osman Yilmaz’ı Aday adaylığı sürecinde yalnız bırakmadı.
SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı,Bursa Samdef Genel Başkanı Savaş Otruş,Sakarya Samsunlular Dernek Başkanı Adnan Pala,Samsun’un sevilen sanatçısı Sami Korkmaz ve onlarla birlikte,Ankaradan,Istanbuldan,Bursadan,Sakaryadan gelen yüzlerce hemşehrisi, Osman Yilmaz’ın Aday adaylığı sürecine destek verdiler.
Osman Yılmaz,destek gurubu ve taraftarlarıyla birlikte,Ak Parti Samsun İl teşkilatında bu güne kadar görülmemiş bir sinerji oluşturdu..
Osman Yılmaz,gerek inşaat sektöründeki başarısı,gerekse Ankarada oluşturduğu Samsun STK larinın en faal ve geniş tabanlı organizasyonlarıyla, kazanacak bir sıradan Aday olmayı ve meclise girmeyi hak ediyor.

Bunları da sevebilirsiniz