Özdemir Ataseven’den 9. Geleneksel İftar Programı

Özata Tersanesi Sahibi Özdemir Ataseven, Kendi Köyü Olan Bafra’nın Gazibeyli Köyünde (Mahallesinde) Dokuz Yıldır Geleneksel Olarak İftar Programı Düzenliyor.

 

Her Yıl Düzenlenen İftar Programına Gazibeyli Köyünün Yanı Sıra Komşu Köylerden De Davetliler Katılıyor.

Bu Yıl Düzenlenen Dokuzuncu İftar Programında da 1000 (Bin) Civarında Davetli Vardı. Özdemir Ataseven’in Yurt Dışında Olması Sebebiyle İftar Programını Ataseven Ailesi Adına Abdurrahman Ataseven Organize Etti.

Dokuzuncu Geleneksel İftar Programına Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar, Emekli Doktor Halit Bakan, Chp İlçe Başkanı Vahit Perçin ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Programda Bafra Müftülüğüne Bağlı Aktekke Kuran Kursu Öğrenci Semazenler Güzel Bir Gösteri Yaptılar.

İftar Programını Düzenleme Sebebini Sorduğumuz Özdemir Ataseven Konuyla İlgili Duygu ve Düşüncelerini Şöyle Açıkladı;

“Ben Gazibeyli Köyünün Bir Evladıyım. Şuada Her Ne Kadar İşimin Gereği Olarak Bafra Dışında İkamet Etmek Durumunda Kalıyorsam Da Doğduğum ve Çocukluğumu Yaşadığım Toprakları, Arasında Büyüdüğüm İnsanları, Çocukluk Arkadaşlarımı Asla Unutamam.

Hem Gazibeyli ve Bafralı Hemşerilerimi Bir Araya Toplamaya Vesile Olması, Aralarındaki Birlik Beraberlik ve Samimiyetin Artması, Hemde Ramazan Ayının Bereketinden ve Rahmetinden Yararlanmak İçin Bu İftar Programlarını Geleneksel Olarak Aksatmadan Her Yıl Devam Ettirmeye Özen Gösteriyorum.”

Bunları da sevebilirsiniz