PARMAKLA GÖSTERİLEN ÖĞRETMEN

Samsun ili Çarşamba ilçesi Kumköy Köyü’nde eğitim-öğretimini aktif bir şekilde sürdüren Kumköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “13 Şubat 2020 tarihinde birleştirilmiş (4 sınıf bir arada) Müdür Vekili ve Öğretmeni olarak atandığım andan itibaren görevimi tam anlamıyla yerine getiriyorum.”dedi.

Atandığım günden itibaren eğitim adına kollarını sıvadıklarını vurgulayan Samsun ili Çarşamba ilçesi Kumköy Köyü’nde eğitim-öğretimini aktif bir şekilde sürdüren Kumköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “Yalnızlığına terkedilmiş hatta tüm köy halkı ve çeşitli kurum yetkilileri tarafından da kapanacak gözüyle bakılan, boyası, badanası, tamiratı yıllar öncesinden kalmış, şu an bir okul için çalışıyorum. ”dedi.

‘TEMİZ BELGESİ’Ni ALMAYA DEVAM EDİYORUZ’
Kumköy İlkokulu, ardı ardına gerçekleştirdiğimiz hummalı çalışmalardan sonra artık merkezdeki devlet okulları, hatta özel okuldan hiçbir farkı kalmadan gerek fiziki şartları tamamlaması gerekse başarı düzeyini artırması anlamında aktif bir şekilde eğitim- öğretimi sürdürmekte ve aralıksız çalışmalara devam etmekte olduğu hatırlatan Samsun ili Çarşamba ilçesi Kumköy Köyü’nde eğitim-öğretimini aktif bir şekilde sürdüren Kumköy İlkokulu Müdür Vekili ve Sınıf Öğretmeni Sabiha Aydın, “Çalışmalarımızın sonucunu bugün bir kez daha gördüm ve çok mutlu oldum. İnsan isterse, inanırsa her şeyi başarabilir. Geçen sene gerekli denetim ve kontrollerin yapılması sonrasında 3’üncü defa aldığım.  Okulum Temiz Belgesi’ni bu sene de tekrar 2023-2024 eğitim -öğretim yılında da 4’üncü defa almaya hak kazandık. Gururluyuz, mutluyuz. İyi ki köy öğretmeniyim.” diye konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz