PENDİK DERNEKLER FEDERASYONU İFTAR ÇADIRI DOLDU TAŞTI

Pendik Dernekler Federasyonu PENDEF ve Pendik Belediyesinin organizasyonunda düzenlenen iftar programında PENDEF’e üye olan hemşehri derneklerinin temsilcileri ve Pendik protokolü Millet Bahçesinde buluştu.

PENDİK PROTOKOLÜ İFTARDAYDI

Pendef Genel Başkanı Ziya Öncan ev sahipliğindeki geceye Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Kaya ve Pendikli hemşehri dernekleri başkan ile yöneticileri katıldılar.
Salona gelen misafirler iftar softasında ezan vaktini beklerken sohbet imkanı buldular. Misafirler toplanana kadar musiki ile başlayan program ardından Kuran tilaveti ile devam etti. İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasının ardından oruçlar açıldı, dualar edildi.

Açılış konuşması için Pendef Genel Başkanı Ziya Öncan mikrofona davet edildi. Sonrasında Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin selamlama konuşmalarını yaptılar.

TEBRİKLER ORGANİZASYONU DÜZENLEYEN PENDEF’E VE PENDİK BELEDİYESİ’NE
Başarılı organizasyon için Pendik Belediyesini ve Pendef’i kutlar, ramazan ayı boyunca sürecek etkinliklerde her akşam farklı memleketlerden hemşehrilerimizi ramazan çadırında ağırlayacak olmalarından dolayı kolaylıklar ve başarılar dileriz.

 

Bunları da sevebilirsiniz