PROF. DR. YAVUZ BAYRAM GENÇLERLE BULUŞTU

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yavuz Bayram, Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Kitap Kahve Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. İstikal Marşımız’ın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’un hayatı, şahsiyeti ve vatan sevgisi konularında paylaşımlarda bulundu.
İSTİKLAL MARŞIMIZ, MEHMET AKİF ERSOY ANLATILDI
Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Asım’ın Nesli Kitap Kahve Projesi çerçevesinde ilçe gençleriyle bir araya gelen Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Yavuz Bayram İstiklal Marşımız’ın önemi ile Mehmet Akif Ersoy’un şahsiyeti ve vatan sevgisi konularında gençlere rehber olacak bilgiler paylaştı. Bayram, her gencin İstiklal Marşımız, ecdadımız ve Mehmet Akif Ersoy’a vefa borcu olduğunu söyleyerek bu sorumluluk ile hareket etmeleri gerektiğini söyledi. Gençlere, geçmişimizi ve değerlerimizle kendi öz dinamiklerimizi kaybetmeden gelecek için gelişim göstermelerini tavsiye etti.
BAŞKAN AKGÜL’DEN ŞİLT

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül program sonunda Prof. Dr. Yavuz Bayram’a günün anısına şilt takdim ederek ilçe gençleri adına teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz