Rafet Orhan İstanbul Sinopspor’a Moral Verdi; HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

 

İstanbul Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, 17 Nisan’da başlayacak Bölgesel Amatör Lig öncesi kampa giren takımı ziyaret etti.
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden ve sezon öncesi hazırlıklarını Marma Hotel’de sürdüren teknik ekibi ve futbolcuları ziyaret eden Başkan Rafet Orhan kamp çalışmalarını yerinde inceledi.
Kamp çalışmalarını inceleyen Başkan Orhan daha sonra teknik direktör Hüseyin Aydoğan, Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Sunay ve futbolcularla bir araya geldi.
Yeni sezonun Türk futbolu ve kendileri için hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade eden Orhan, “İnananların ve oynayanların kazandığı bir lig istiyorum. Haksızlığa uğramak veya haksızlık yapmak istemiyoruz. Böyle bir niyetimiz asla olamaz” dedi. Sahada kazanırken sadece skorla değil oynadıkları futbolla, kaliteleriyle ve karizmalarıyla kazanmak istediklerini vurgulayan Orhan futbolculara şunları söyledi: “Edep ve hayanın dışındaki kazanımlar bugün için sizi eksiye düşürebilir, mağlup de olabilirsiniz ama edep ve hayayı elden bırakmazsanız hayat boyu kazanırsız çünkü Allah her zaman haklının yanında. Haksızın yanında da şeytan var”

Bunları da sevebilirsiniz