Recep Karamustafaoğlu’ndan sert tepki PTT Kart Çilesi

Bilindiği üzere evrak vs. işlerini azaltmak çiftçiyi bir çok tefarruattla uğraştırma yerine Tarım Kredi Koop. tarifından tüm çiftçilerimize ortak kart verilmiş olup işlerini kart sayesinde çözmeleri için güzel bir uygulamaya gecmişler.
Bu konuda tarım krediyi tebrik ve takdir edilebilir ancak.Gelen PTT Kart’ların kullanılabilir aktif halde olması için şifre gerektirmektedir fakat; Şifrelerini Ladik’ten alınması mümkün değil! PTT’nin müdürlükten şefliğe dönüştürülmek istendiği zaman bundan yaklaşık bir yıl önce ilçemiz halkının talebi ve isteği üzerine bu konuyu sosyal medyada; ulusal basında ve TBMM’ye İyi Parti Samsun Milletvekilimiz Erhan USTA Beyefendiye kadar bildirmiş olup;

PTT’nin müdürlükten şefliğe dönüşmemesi için tüm legal yollara başvuru yapmıştık.Kanal Ata kanalına şahsım olarak canlı yayın talebinde bulunmuş; Genel Merkezimizin İl Başkanlığımızın ve İlçe Başkanımız Cemil Sukas ‘ın olurlarıyla canlı yayına çıkmıştım.Burada bir çok Ladik’le ilgili sıkıntıları dile getirirken PTT’nin müdürlükten şefliğe dönüşmemesi noktasında bir çok ikazda bulunmuştum.

Çok ufak defek işler için bile Havza’ya yada Kavak’a gitmek zorunda kalabileceğimizi anlatmış fakat İktidar tarafinda karşılık bulamamıştır. İktidar Partisi olmamamız dan ötürü taleplerimiz havada kalmış ciddiye alınmamıştır.Bugun ise Ladik’te PTT kartlarinin şifresi Havza’ya yada Kavak’a gitmeden alınması mümkün değildir.Müdürlükten şefliğe çevirirken aynı zamanda anladığım kadarıyla buradaki postaneyi acentalığa çevirmişler.Buradaki postanenin yetkisinin olmadığını söyleyen arkadaşlarada bu şekilde konuşmamalarını kendilerine tepki oluştuğunu söylemişler hatta arkadaşlardan bazılarına ciddi anlamda sıkıntı yaşatmışlardır.Yüreği olan banada kızsın hatta bana soruşturma geçirtsin görelim.Bu konuların detayları ile hepsine hakimiz ve takipçisiyiz bununla beraber o arkadaşlara ayırdıkları zamanda buradaki birimin yetkisinin olmadığını söyledikleri için kızmak yerine müdürlükten şefliğe dönüştürülürken engel olmak daha iyi olmaz mıydı diye soramadan edemiyoruz.. Bakanlığın verdiği gübreleri jest yapmış gibi sanki kendileri dağıtiyormuş gibi görüntü vermek işin traji komik tarafı fakat onuda geçtim.Madem çiftçinin yanında olacaksınız günlük iki otobüs kaldırın Havza’ya çiftçi kardeşlerimiz PTT kart şifrelerini bari alsınlar.Sifre vermeye yetkisi olmayan PTT nedir ? Ne hale geldi ilçemiz ?

Bu sebepten ötürü İYİ Parti olarak çiftçi kardeşlerimizin yanında olduğunu hatırlatır.Giden kurumlarımızın yetkisi alanınan kurumlarımızın geri gelmesi için mücadelemiz devam edecek.Ayni zamanda kimseden en ufak bir cekincemiz olmadığını tekrar tekrar hatırlatıraktan; İyi Parti’nin İktidarında gereken herşeyi yapacağımıza kimsenin şüphesi olmaması temennisiyle kamuoyuna duyurulur.

Bunları da sevebilirsiniz