RUH EŞİ VE ANLAYIŞ

Bir çok kişi ruh eşi kavramını merak ediyor. Bende yıllarca bu kavramı merak ettim. Dünya Değişim Akademsi’ndeki Değişim Uzmanına  sorduk, tam da yıllardır içsel geçirdiğim ama bir türlü kelimelerle, ifadelerle vs. anlatamadığım fakat,  Değişim Uzmanı’nın  çok net olarak anlattığı bu bilgiyileri sizlerle paylaşmak isterim.

”Varoluşsal anayış sayesinde insan başkalarının sadece bedenleriye değil ruhlarıyla da iletişim kurabilir. Bedensel iletişim kısa bir süre içinde sıkıcı hâle gelebilir oysaki ruhsal iletişim  asla sıkıcı olamaz.

İşte anlayışlı insan sevdiği kişiyle ruhtan ruha, kalpten kalbe, öz- merkezden, öz-merkeze bağlantı kurabilir. Sevgililer RUHTAN RUHA bağlantı  kurduklarında RUH EŞİ olurlar. İşte ”ruh eşi”kavramının anlamı budur. Sevgiliyle ruhtan ruha bağlan kurmak.

Anlayış sanatı herkesin eğitiminde zorunlu olmalıdır. Küresel toplumdaki her okul, her kolej, ve her üniversite anlayış sanatını öğretmelidir. Zira anlayış sanatı kalp ile iletişim kurma ve karşıdaki insanın en derin varlığına nüfuz etme ilmidir.  Yalnızca anlayış sanatını icra eden bir       dünyada tartışmalar,sürtüşmeler, çatışmalar,kavgalar,dövüşler, savaşlar, şiddet, nefret, cehalet, haset, hiddet, sıkıntı, stres, acı, mutsuzluk ve anlayışsızlık ortadan kalkacaktır.

Aksi hâlde küresel sorunlar asla çözüm bulamayacak. Asırlardır insanlar anlayışsızlık yüzünden  can sıkıntısı yaşamış, acı çekmiş ve anlayışsızlığın kurbanı olmuş ama bütün bunlara katlanmışlardır çünkü çözüm bulamamışlar.

Arttık anlayışsızlığın kurbanı olmak için bir neden yok çünkü çözüm bulunmuştur. Nedir o çözüm? Anlayış Sanatı! Anlayış sanatı sayesinde birey sevdiklerinin içsel gizemini çözme yeteneğine sahip olur.

Anlayış Sanatı keşfedilmiş en önemli sırlardan biridir. Anlayışın gizli sanatını öğrenmiş insan içgüdülerin baskısından kurtulacak ve özgürce hareket edecek. Anlayış çok narin bir olgu olduğu için çok büyük bir sanattır.

Bu sanat sayesinde anlayışlı insan karşısındaki kişinin enerjisiyle uyumlu hâle gelir, birlik oluşturur, anlayış enerjisini paylaşır ve anlayış dansını eder. Anayış Sanatı aracılığıyla insan herkese çok derin bir şekilde anlayış göstermeye başlar.

Böylece anlayışın kendisi insanın yaşam tarzı hâline gelir. O zaman anlayış gösteren ile anlayış gösterilen derin bir birleşme ve tarif edilmez esrime yaşar. Bu esrime sayesinde bireyler tüm içgüdülerin ötesine geçer.”

 

Bunları da sevebilirsiniz

RUH EŞİ VE ANLAYIŞ” için 2 yorum

Yorumlar kapatıldı.