SAADET PARTİSİ SAMSUN MİLLETVEKİLİ KARAMAN BAŞKAN DEMİRTAŞ’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DEMİRTAŞ BELEDİYE ÇALIŞMALARI VE BİTEN PROJELER HAKKINDA BİLGİLER AKTARDI

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Karaman’a belediye olarak yapmış oldukları çalışmaları anlatan Başkan Demirtaş halka hizmetleri en acil ve en seri şekilde ulaştırmak için kamunun tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti.

İlkadım Belediyesi’nin hizmet noktasında çok ileri de olduğunu vurgulayan Milletvekili Mehmet Karaman hizmetlerinden dolayı Başkan Demirtaş’a teşekkürlerini iletti. Milletvekili olarak Ankara’da yapılması gereken işlerin takipçisi olduklarının altını çizen Karaman şunları söyledi:

“Ankara’dan işlerin takipçisi olacağız”

İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ettik. İlkadım İlçesi’nin ve kentimizin sorunlarıyla ilgili istişarede bulunduk.2023 yılında planlanan çalışmalarla ilgili başkanımızdan ayrıntılı bilgiler aldık. Bu bağlamda Ankara’da yapmamız gereken işler varsa, fikirlerini alacağız. Ben bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı İlkadım Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İstişareden güzel işler güzel fikirler çıkıyor”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Milletvekilimiz Mehmet Karaman beyefendi belediyemizde bizleri ziyaret etti. İstişareden her zaman güzel işler, güzel fikirler çıkıyor.  Şimdiye kadar süreç içerisinde İlkadım Belediyesi olarak yapmış olduklarımız ve yapacaklarımızı beraber değerlendirdik. Halkımıza, hizmetleri en acil, en seri şekilde ulaştırmak amacıyla kamunun tüm imkanlarını artarak devam edecek. Ben, bizleri ziyaret ettikleri için milletvekilimiz Sayın Mehmet Karaman’a teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Demirtaş Kuran-ı Kerim, Türk Bayrağı hediye etti”

Ziyarette Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman’a Türk Bayrağı ve Kuran-Kerim hediye etti.Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.

Bunları da sevebilirsiniz